Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,8737
%0.41
Altın 2.498,600
%0.57
Bist-100 9.659,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere'de 'Yeni' kutlama

Narlıdere'de 'Yeni' kutlama

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere ilçe örgütü tarafından düzenlenen yeni yılı ve yeni ilçe yönetimini kutlamak için hazırlanan etkinliğe katıldı. CHP Narlıdere İlçe binasında düzenlenen yeni yılı ve yeni ilçe yönetimini kutlama etkinliğine CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat’ın yanı sıra CHP İzmir Milletvekilleri Özcan Purçu, Musa Çam, Tacettin Bayır, Tuncay Özkan ile CHP Narlıdere İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer katıldı. Birlik ve beraberlik mesajları verildi

  • Ege Postası
  • 28.12.2017 - 17:21

CHP Narlıdere İlçe örgütü binasında gerçekleştirilen yeni yıl etkinliğinde yeni yönetim ile beraber yapacağı çalışma planını açıklayan CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, herkesin yeni yılını kutladı. Fırat “Bir kaç aydır süren kongre ve delege seçimleri sebebi ile yoğun bir süreç yaşadık. Partili arkadaşlarımızla birlikte, kimseyi üzmeden güzel bir seçim sürecini geride bıraktık. Yönetim, Kadın kolları ve gençlik kollarında görev yapacak olan çalışma arkadaşlarımızı belirledik. Ben bir kez daha kendilerini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. 2018 yılı itibari ile Narlıdere örgütümüz parti binasında toplantı yapmak yerine sahaya inerek mahalle bazında çalışmalara başlanacak. Bunun için yeni yılda yapacak işimiz çok. Birlik ve beraberlik içinde güzel bir çalışma ortaya koyacağımıza inaniyorum. Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum” dedi.

'CHP BU ÜLKENİN SİGORTASIDIR'

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur da yaptığı konuşmada ‘Kenetlenmek ve birlik beraberlik tek çözüm yolumuz’ dedi. Batur “İlçeler bazında kongreler sürecinden geçtik. 7 Ocak’ta da İzmir il kongremizi gerçekleştirceğiz. Ardından da 3 Şubat’ta da kurultayımız gerçekleştirilecek. Ondan sonraki süreç için ise tek yapmamız gereken şey çalışmak. Seçimleri ve parti içi meseleleri bir kenara bırakıp artık birlik, beraberlik içinde mücadele etmemiz gerekiyor. Cumhuriyet Halk partisi bu ülkenin sigortasıdır. Gün be gün ortaya çıkan gelişmeler ile bu sigorta çok daha önemli hale gelmiştir. Biz Narlıdere’de kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla birlikte yapacağımız çalışmalar ile başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Narlıdere Türkiye’ye örnek olacak başarılı çalışmaların altına imza atacaktır. Ben yeni yılın hepinize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum” dedi.

VEKİLLERİN YENİ YIL DİLEKLERİ

CHP İzmir Milletvekilleri CHP İzmir Milletvekilleri Özcan Purçu, Tacettin Bayır, Musa Çam, Tuncay Özkan gerçekleştirdikleri konuşmalarda hükümetin KHK’lar ile bir çıkmaza sürüklendiğini, bunun için mücadeleye ülkenin her yerinde devam edeceklerini ifade ettiler. Yeni seçilen CHP Narlıdere İlçe başkanı Şahin Fırat ve ekibini kutlarken yeni yılın Cumhuriyet halk partisine, partililere tüm ülkeye başarı ve mutluluk getirmesi dileklerini ilettiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.