Dolar 32,4964
%0.15
Euro 34,7460
%0.07
Altın 2.479,410
%0.7
Bist-100 9.549,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere’de virüse karşı gece mesaisi!

Narlıdere’de virüse karşı gece mesaisi!

Narlıdere Belediyesi; Covid-19 vakaları ve ölüm oranlarının artmasıyla, dezenfeksiyon çalışmalarına hız verdi. Kamusal alanlar ve vatandaşların sık kullandığı noktalar aralıksız ilaçlanırken, cadde ve sokakların dezenfekte edilmesi için gece mesaisi yapıldı. Başkan Ali Engin “Sadece, kurallara uyarak bu salgının üstünden gelebiliriz. Hepimiz maksimum özeni göstermeliyiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 29.11.2020 - 11:51

Koronavirüs vakalarında ülke genelinde yaşanan artış ve ölüm oranlarının fazlalaşması belediyeleri de ek önlemler almaya itti. İlaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına hız veren Narlıdere Belediyesi, geçen hafta tüm kamusal alanları, durakları ve bankları ilaçladı. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalar dezenfekte edildi. Son olarak cadde ve sokaklar -doğaya zarar vermeyen- köpüklü dezenfeksiyon malzemeleri ile yıkandı. 3 tanker, 2 süpürge aracı ve 20 personel, ilçenin sokaklarını boydan boya temizledi. Çalışmaların düzenli periyotlarda devam edeceği belirtildi.

“KURALLARA UYALIM

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Ne yazık ki salgının bilançosu her geçen gün artıyor. Bunu en aza indirmek bizim elimizde. Sadece, kurallara uyarak bu salgının üstünden gelebiliriz. Hepimiz maksimum özeni göstermeliyiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.