Dolar 32,3365
%0.17
Euro 35,1442
%-0.11
Altın 2.241,090
%-0.11
Bist-100 8,73
%0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere’de ‘sihirli’ buluşma

Narlıdere’de ‘sihirli’ buluşma

Türkiye’nin en büyük illüzyon etkinliği olan ve bu yıl 20’nci kez düzenlenen Uluslararası İzmir İllüzyon Buluşması, 1-2-3 Ağustos’ta Narlıdere’de gerçekleştirilecek. Narlıdere Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşecek organizasyonda, üç gün boyunca yerli ve yabancı illüzyonistler muhteşem şovlar sunacak. Başkan Engin'den davet var!

  • Ege Postası
  • 22.07.2019 - 12:21

Ünlü illüzyon sanatçıları ile her yaştan sihir tutkunlarının bir araya geleceği 20’nci Uluslararası İzmir İllüzyon Buluşması, Narlıdere Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve Uluslararası İllüzyon Örgütü IBM öncülüğünde, 1-2-3 Ağustos tarihleri arasında Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Üç gün üç farklı gala gecesinin yapılacağı organizasyona, Türkiye’nin farklı kentlerinden ve yurt dışından onlarca sihirbaz katılacak. Ücretsiz etkinliklerle İzmirliler, illüzyon dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkacak.

ETKİNLİK ÜÇ GECE SÜRECEK

Uluslararası İzmir İllüzyon Buluşması kapsamında Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi içerisinde bir de ‘Sihir Pazarı’ açılacak. Birbirinden eğlenceli oyun ve illüzyon malzemeleri satışa sunulacak. Üç günlük organizasyon süresince; çeşitli seminerler ve söyleşiler de katılımcılarla buluşacak. Gala gösterileri üç gün boyunca 20.30’da başlayacak.

“HERKESİ BEKLİYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Yaz akşamlarını keyiflendirmek ve sihir dolu etkinliklere katılmak isteyen herkesi İllüzyon Buluşması’na davet ediyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.