Dolar 32,5112
%0.18
Euro 34,5683
%0.07
Altın 2.493,040
%0.27
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere’de sanata engel yok!

Narlıdere’de sanata engel yok!

Engelsiz bir Narlıdere hedefiyle çalışmalarını sürdüren Narlıdere Belediyesi, Engelli Danışma Merkezi bünyesinde ücretsiz ebru kursu başlattı.

  • Ege Postası
  • 04.03.2020 - 10:56

Kursa çok sayıda engelli çocuk ve aileleri katıldı. Kurs Mart ayı içerisinde de devam edecek. Başkan Ali Engin “Özel çocuklarımızla böyle etkinlikler yapılması hem onları hem de bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

 

HAYAL DÜNYALARINI SANATA DÖNÜŞTÜRDÜLER

Engelli bireylerin sosyal hayata katılmalarını sağlamak ve el becerilerini geliştirmek amacıyla etkinler düzenleyen Narlıdere Belediyesi, Engelli Danışma Merkezi bünyesinde ebru kursu başlattı. Her hafta Salı günü, saat 11.00 ve 14.00 arasında düzenlenen kurslara engelli çocuklar ve aileleri katılıyor. Narlıdere'deki çeşitli okulların, özel eğitim öğrencilerinin ve öğretmenlerinin de katıldığı kursta çocuklar, hayal dünyalarını ebru sanatına dönüştürüyor.

 

“YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin  “Engelli çocuklarımız ve bireylerimiz bu tip kurslar ile hem sosyalleşiyor, hem yeteneklerini ortaya çıkarıyor, hem de el becerilerini geliştiriyor. Kurslarımız devam edecek. Tüm okullarımızı, öğrencilerimizi ve velilerimizi bekliyoruz. Katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.