Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere’de ‘online randevu’ dönemi

Narlıdere’de ‘online randevu’ dönemi

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Koronavirüs’ün yayılmasına karşı alınan tedbirler kapsamında ‘online randevu’ sistemine geçti. Zorunlu haller dışında ziyaretçi kabul etmeyen Başkan Engin, birim amirleri ve vatandaşlarla da internet üzerinden görüşmeye başladı, “Evde kalın” mesajı verdi.

  • Ege Postası
  • 23.03.2020 - 12:12

Türkiye’yi de etkisi altına alan Koronavirüs, yerel yönetimleri de olumsuz etkiledi. Devam etmesi gereken hizmetleri yerine getirmek için gün içinde belediyede olan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin de zorunlu haller dışında ziyaretçi kabulüne son verdi, online randevu sistemine geçti! Acil durumlarda hem vatandaşlarla hem de bürokratlarla internet üzerinden görüntülü görüşme sağlayan Başkan Engin, tedbiri elden bırakmamamız konusunda vatandaşları uyardı.

“KURALLARA UYALIM”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Zor ve sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Virüse karşı alınan tedbirleri en üst seviyede uygulamalı, hem kendimizi hem yakınlarımızı korumalıyız. Zorunlu olmadıkça belediye içindeki görüşmeleri de askıya aldık. Acil bir durum olduğunda online, görüntülü görüşme de yapabiliyoruz. Lütfen zorunlu olmadıkça evimizde kalalım ve kurallara uyalım” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.