Dolar 32,5166
%0.21
Euro 34,7470
%0.07
Altın 2.490,620
%1.15
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere’de öğrenmenin yaşı yok

Narlıdere’de öğrenmenin yaşı yok

Narlıdere Belediyesi Kadın Danışma Merkezi , İkinci İnönü İlkokulu'nda, yetişkinlere yönelik ücretsiz okuma yazma kursu açtı. Öğrenmenin yaşı yoktur” diyen Narlıdereliler, kursa büyük işgi gösterdi. Başkan Ali Engin “Böyle bir alanda eğitim vermekten mutluluk duyuyoruz , kurslarımız özverili bir şekilde devam ediyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 05.01.2020 - 11:07

“Öğrenmenin yaşı yok” parolasıyla sosyal sorumluluk çalışmalarına hız veren Narlıdere Belediyesi, kadınlar için okuma yazma kursu açtı. İkinci İnönü İlkokulu’nda açılan kursa 20’ye yakın Narlıdereli kadın kayıt yaptırdı. Okuma yazma öğrenen kadınlar, kurs sonunda Halk Eğitim Merkezi’nin sınavlarına girecek, başarılı olanlar sertifika alacak.


‘’EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER’’
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ‘’Açtığımız kurslarda önceliğimiz vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve onları her açıdan sosyal bir birey yapıp hayata kazandırmak oldu. Okuma yazma kursumuz da yine  bu amaçla açtığımız  kurslardan biri. Kadınlarımız hem kendilerini daha rahat ifade edebilme şansını yakalıyor hem de sosyo ekonomik hayatta kendilerine yer edinme imkanı yakalıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.