Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,7899
%0.17
Altın 2.509,200
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere'de muhteşem 19 Mayıs konseri

Narlıdere'de muhteşem 19 Mayıs konseri

Narlıdere Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Gençlik ve Çiçek Festivali Haluk Levent konseri ile muhteşem bir final yaptı. Başkan Batur, " İzmir’in dağlarında çiçekler açmaya hep devam edecek, bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Narlıdere'de muhteşem 19 Mayıs konseri

  • Ege Postası
  • 20.05.2017 - 10:28

Narlıdere Belediyesinin Gençlik ve Çiçek festivalinin son günü ve aynı zamanda 19 Mayıs kutlamaları için düzenlediği Haluk Levent konseri büyük ilgi gördü. Haluk Levent’i dinlemek ve 19 Mayıs coşkusunu yaşamak isteyen Narlıdereliler Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanına akın etti.

Konser herkes için sürprizlerle dolu geçti. Alana giren dev Türk bayrağına İzmir marşını söyleyen dev koro eklenince bir görsel şölen yaşandı. Haluk Levent ile Sahne’de İzmir Marşını söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Haluk Levent in kendisi için hazırladığı 'Abdül Batur Abi' şarkısını söylemesi Başkan Batur içinde büyük sürpriz oldu.

Başkan Batur "Geleneksel Gençlik Çiçek Festivalimizin finalini gerçekleştirdiğimiz Haluk Levent Narlıdere halkı adına teşekkür ediyorum. Konser alanında açılan dev Türk Bayrağımız ve haykırarak hep bir ağızdan söylediğimiz İzmir Marşı ile 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşadık. Sevgili Haluk'un adıma yazdığı sürpriz şarkısı "Abdül Batur Abi" için ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca Festivalimiz boyunca Ata'ya Saygı Kortejimiz'den konserlerimize her zaman beraber olduğumuz değerli siz Narlıdere halkına sonsuz teşekkürler ediyorum. Zaten Narlıderemiz her zaman Cumhuriyetine bağlı kalarak, Atatürkçü duruşunu bozmamıştır. Bunu da tüm Türkiye'ye 16 Nisan'da tam %85'le gösterdik. Sağ olun, var olun. İzmir’in dağlarında çiçekler açmaya hep devam edecek, bundan kimsenin şüphesi olmasın. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun" dedi.

Konser Haluk Levent’in birbirinden coşkulu şarkıları ile devam ederken muhteşem final sahnede Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Haluk Levent, havai fişekler ve İzmir marşını hep bir ağızdan söyleyen dev koronun 'Yaşa Mustafa Kemal paşa'  nakaratı ile son buldu.

Narlıdere Belediyesi’nin Gençlik ve Çiçek festivali kapsamında düzenlediği 'Geleneksel Çiçek Yarışması', Narlıdere Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirildi. Çiçek üreticilerinin bin bir emekle yetiştirdiği birbirinden güzel çiçeklerin değerlendirilmeye alındığı yarışma vatandaşların izdihamına uğradı. Narlıdereli çiçek üreticileri ve çiçekçilere ait binlerce çiçek Demokrasi Meydanı'nın renk cümbüşü yarattı.

Narlıdere’yi gururlandırdınız

Geleneksel Çiçek yarışmasını Narlıdere Belediyesi Başkanı Abdül Batur, CHP PM üyesi Mustafa Moroğlu, İzmir çiçekçiler odası başkan vekili Adem Nergis, İzmir Çiçekçiler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Karaca, İzmir Çiçekçiler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cuma Aydın, İzmir çiçekçiler Odası Genel Sekreteri Tolga As, S.S flora çiçekçilik kooperatifi yönetim kurulu başkanı Muhammer Yazıcı, S:S Flora Çiçekçilik Kooperatifi İzmir Şube Müdürü Muhammet Kazdal, eski Çiçekçiler odası onursal başkanı, İzmir Çiçekçiler Odası başkanı Kazım Kış, İzmir Çiçekçiler Odası Başkan vekili Adem Nergiz,  İzmir Çiçekçiler derneği Başkan yardımcısı Turgut Sayınsoy,  S.S Çiçek Üretim Ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı Erkan Mutlu, S.S Çiçek Üretim Ve Pazarlama Kooperatifi Başkan Yardımcısı Murat Cihan, İzmir Çiçekçiler Derneği Yön Kurulu Üyesi Şefik Şerbetçi, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve Narlıdereliler izledi. Geleneksel Çiçek yarışmasında bir konuşma gerçekleştiren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “Bin bir zahmetle üretilen çiçeği vatandaşla buluşturan festivalimize göstermiş olduğunuz bu yoğun ilgi için teşekkür ediyorum. Esnafımızı desteklemek ve çiçeğin önemi ve güzelliğine dikkat çekmek için düzenlediğimiz yarışmamız esnafımız için çok önemli. Narlıdere’ye ve festivalimize renk katan tüm üretici ve destek verenlere teşekkür ediyorum. Çiçek güzelliktir, doğaldır ve doğal olarak İzmir’in dağlarında çiçekler açmaya devam edecektir. Sizlerin %85 gibi bir oranla referandumda Narlıdere’yi gururlandırdığınız gibi Atamıza ve onun Cumhuriyetine sahip çıkarak gururlandırmaya devam edeceğime olan inancım tamdır” dedi. Narlıdereli üreticiler tarafından yetiştirilen birbirinden güzel binlerce çiçek, CHP PM üyesi Mustafa Moroğlu, Belediye meclis üyesi Mustafa Oğlak’ın ve çiçek esnafı, oda başkanları, çiçek sektörü temsilcilerinden oluşan usta jürinin karşısına çıktı. Çiçek üreticilerinin ürettiği birbirinden güzel çiçekler maharetli ellerde şekillendi. Yarışmaya katılan çiçekçi kalfaları yaptıkları aranjmanlarını Ata’ya Saygı adına düzenlediler ve jürinin değerlendirmeleri neticesinde ödüllerini aldılar. Kırmızı Gül, Beyaz Gül, Renkli Gül, Standart Karanfil, Gerbera, Oriental Lilyum, Asiatik Lilyum, Yeşillik /Garnitür, biçme kategorileri ile serbest aranjman, serbest Buket, gelin buketi kategorilerinde yarışan yarışmacılar jüri değerlendirmelerinin ardından ödüllerini ve plaketlerini Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Belediye meclis üyeleri, çiçek örgüt ve oda temsilcilerinden aldılar. Çiçek yarışmasının sonunda geleneksel hale gelen gelin buketi atma etkinliği gerçekleştirildi. Çiçek yarışması dereceye girenlerin ödülleri alması ardından yarışmacıların hazırladıkları ve çiçekçilerin ürettikleri bin bir çiçek yarışma alanını dolduran izleyiciler tarafından kapışıldı. Çiçeklerin arasında büyük bir heyecanla giren vatandaşlar en güzel çiçeği evine götürmek için büyük bir mücadele verdi.  

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.