Dolar 32,3199
%0.21
Euro 35,0680
%-0.15
Altın 2.309,690
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere’de Muhtarlar Günü kutlandı

Narlıdere’de Muhtarlar Günü kutlandı

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla 11 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 19.10.2020 - 11:42

Muhtarların, demokrasinin yapı taşlarından olduğunu belirten Başkan Engin “Narlıdere’yi daha da güzelleştirmek el ele çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

11 MAHALLE MUHTARI İLE BULUŞMA 

Muhtarlar Günü için ilk tören Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’nda yapıldı. Atatürk Anıtı’na çelen sunuldu. Törenin ardından, belediyeye ait Mandalin Cafe’de, muhtarlar için kahvaltı verildi. Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Başkan Ali Engin ve 11 mahalle muhtarı katıldı.

"DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞLARINDAN"

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Muhtarlarımızla birlikte dayanışma içinde çalışıyoruz. Muhtarlık makamı her zaman demokrasimizin  ayrılmaz bir parçası, en temel yapı taşı oldu. Muhtarlarımızın gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu “19 Ekim Muhtarlar Gününüz kutlu olsun. Muhtarlık önemli bir geçmişi olan, demokrasimizin temel taşlarından olmuştur. Bu kenti kalkındırmak için, gücümüz yettiğince beraber çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Muhtarlar adına konuşan Narlı Mahalle Muhtarı İbrahim Türksever “Bugün bizler için önemli bir gün, bu şekilde kutlanmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.