Dolar 32,5475
%0.11
Euro 34,9059
%0.7
Altın 2.436,380
%0.15
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere’de can dostlar için gönüllü ordusu

Narlıdere’de can dostlar için gönüllü ordusu

Narlıdere’de can dostlara yönelik çalışmalarını sürdüren Narlıdere Belediyesi, Yerel Hayvan Koruma Görevlileri için eğitim sürecini tamamladı. Başarılı olan 50’ye yakın gönüllü, sertifikalarını aldı.  Narlıdere’de can dostlar için gönüllü ordusu

  • Ege Postası
  • 08.08.2019 - 11:17

Narlıdere Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Yerel Hayvan Koruma Görevlisi eğitimleri iki gün sürdü. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, İzmir Veteriner Hekimler Odası ve Narlıdere Belediyesi’nin destekleriyle, 50’ye yakın gönüllü sertifika almaya hak kazandı. Başarılı olanlar, İzmir Valiliği Hayvanları Koruma Kurulu’nca onaylandı. Düzenlenen törende, sertifikaları, Belediye Başkan Yardımcısı Anıl Feroğlu dağıttı. Feroğlu, verdiği desteklerden dolayı Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’e teşekkür etti.

“ÇALIŞMALAR KESİNTİSİZ SÜRECEK”

Düzenlenen eğitim programı sonucunda sertifika almaya hak kazananlar, yasal mevzuatlarda, hastalık ile kazalarda ve hayvan hakları konusunda eğitimli ve bilinçli bir gönüllü ordusu olarak görev yapacak. Can dostlara yönelik çalışmalar kesintisiz sürecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.