Dolar 32,3284
%0.24
Euro 35,1063
%-0.04
Altın 2.296,350
%0.83
Bist-100 9,05
%2.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere'de bayram öncesi seferberlik

Narlıdere'de bayram öncesi seferberlik

Narlıdere Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri ekipleri uzun bayram tatili öncesinde Narlıderelilerin sorunsuz bir bayram tatili geçirmeleri için Narlıdere’yi bayrama hazırlıyor. Yapılan çalışmaları ve eksiklikleri yerinde görmek ve bilgi almak için Narlıdere turu düzenleyen Belediye Başkanı Abdül Batur, bayram öncesinde vatandaşın tüm isteklerinin ve Narlıdere genelinde yoğun olarak kullanılan alanların tüm eksikliklerin giderilmesini istedi. Narlıdere'de bayram öncesi seferberlik

  • Ege Postası
  • 10.08.2018 - 10:24

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, uzun bayram tatili öncesinde vatandaşların daha güzel bir bayram geçirmesi için ilçe genelinde bir temizlik ve bakım onarım seferberliği gerçekleştiren belediye ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde gördü.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Batur, tüm temizlik ekiplerinin mahalle bazında ve vatandaş tarafından en çok kullanılan ve kirlenen alanlar öncelikli olarak bir temizlik çalışması başlatıldığını ifade etti.

Batur “Önümüzde uzun bir bayram tatili var. Narlıdere’yi bayrama hazır hale getirmek için Fen İşleri ve Temizlik İşleri ekiplerimiz ilçe genelinde yoğun olarak vatandaşlarımızın kullandığı bölgelerde çalışmalarını başlattı. Narlıdere Belediyesi olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz okulların bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Dokuzuncu okulumuzun dış cephe, boya ve badana işlemleri tamamlandı. Şu anda Aziz Sancar İlköğretim okulunun iç kısımlarının boyaları devam ediyor. Oğuzhan İlköğretim okulunun iç ve dış kısımlarının sıva işlemlerini tamamladık boya işlemlerine başlandı.

Narlıdere genelinde ise sorunlu bölgelerde sıralamaya göre kilit taşı ve bordür çalışmaları devam ediyor. Sahilevleri Mahallesi Hızır Reis Sokak eski mahalle Muhtarımız Sultan Muhtarımızın adını yaşatmak için bir park düzenleme çalışmamız devam ediyor. Altınova sitesi yanında bulunan alana Uğur Mumcu sokağın bulunduğu alana yeşil alan ve park düzenleme çalışmaları başlatıldı. Narbel konutları muzaffer sokakta basketbol potalarının olduğu alanları yeniliyoruz. Huzur Mahallesi Çetin Emeç parkında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar tamamlandı. Ahmet Piriştina demokrasi meydanı çalışmaları ise planlandığı gibi tüm hızıyla devam ediyor.

Açılış için planlanan ekimin ikinci haftası tarihinde tamamlanarak CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile açılışını gerçekleştirileceğiz" dedi.

İyi bayramlar diliyorum

Batur, "Süpürgesinden, otların temizlenmesi ve sokakların yıkanmasına kadar komplike bir ekip çalışması sürdürülüyor. Temizlik ekiplerimiz Narlıdere’yi temizliyor. Tabii sadece ekiplerin temizlemesi yetmez. Hepimizin bildiği gibi en iyi temizlik kirletmemektir. Bu konuda vatandaşlarımızın da çevre temizliği, atık maddeler, geri dönüşüm atıkları konusunda daha duyarlı olacağını biliyor ve şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum. Aileleri ile birlikte geçirecekleri huzurlu ve güzel bir bayram diliyorum" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.