Dolar 32,3146
%0.2
Euro 35,1147
%-0.02
Altın 2.293,180
%0.69
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere Belediyesi 460 ailenin mutluluğuna ortak oldu!

Narlıdere Belediyesi 460 ailenin mutluluğuna ortak oldu!

Narlıdere Belediyesi tarafından Ağustos ayında başlatılan “Hoş geldin Bebek” uygulaması kapsamında, 5 ayda 460 adet yeni doğan seti dağıtıldı. Aileleri mutlu eden projeye 2020 yılında da devam edileceği belirtildi. Başkan Ali Engin “Kötü günlerde olduğu gibi, mutlu günlerde de vatandaşlarımızın yanında oluyoruz” dedi. Narlıdere Belediyesi 460 ailenin mutluluğuna ortak oldu!

  • Ege Postası
  • 06.01.2020 - 11:48

Narlıdere Belediyesi, Ağustos ayında başlattığı “Hoş geldin Bebek Projesi” ile yeni anne baba olan çiftlerin mutluluğuna mutluluk kattı. Ağustos ayından bu yana, bebek sevinci yaşayan 460 ailenin sevincine ortak olundu.

Kurulan özel ekip tarafından yapılan sürpriz ziyaretlerde, içerisinde bebek bezi, zıbın takımı, pudra, biberon, kolonyalı mendil ve şampuan gibi çeşitli bakım ürünleri ile Belediye Başkanı Ali Engin’in mektubunun yer aldığı çantalar armağan edildi.

Aile bütçelerine küçük de olsa katkı sunan uygulama, Narlıderelileri memnun etti, armağanlar sevinçle karşılandı.

“İYİ GÜNDE DE KÖTÜ GÜNDE DE YANINIZDAYIZ ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Anne- baba olmanın heyecanını yaşayan çiftlerimizi tebrik etmek, ailemizin yeni fertlerinin ihtiyaçlarına bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek için 5 ay önce ‘Hoşgeldin Bebek’ projemizi başlattık. Bu proje kapsamında kurduğumuz ekibimiz, Narlıderemizde yeni doğan her bebeği ziyaret ediyor, ömür boyu mutluluk ve sağlık dileklerimizi iletiyor. Bugüne kadar 460 çiftimizin mutluluğunu paylaştık. Bundan sonra da insan odaklı hizmetlerimizle, iyi günde de kötü günde de vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.