Dolar 32,4648
%-0.07
Euro 34,8205
%-0.43
Altın 2.451,850
%0.64
Bist-100 9.893,00
%1.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere bayramı kutluyor

Narlıdere bayramı kutluyor

Cumhuriyet Bayramı'nın 94'nci yıldönümü kapsamında Narlıdere’de düzenlenen kutlama etkinliklerinin ilki Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanında ve Narlıdere şehitliğinde gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 28.10.2017 - 16:09

Narlıdere Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı'ndaki tören Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı. Törene Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Garnizon Komutanı İstihkam Albay Ercan Kırcılar, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Yalçın, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve Narlıdereliler katıldı. Çelenk sunum töreninin ardından Narlıdere Şehitliği'ne geçildi. Şehitlere saygı ziyaretinde bulunuldu ve şehitlik mezarlarına karanfiller sunuldu.

Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanında hazırlanan ‘Cumhuriyet Bayramı Çocuk şenlik Alanı’nda Çocukları için şişme oyun parkları, animasyonlar, ücretsiz ikramlar ve yüz boyama etkinlikleri ve çeşitli sürprizler hazırlandı. Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, özellikle çocukların bayramı çoşkusunu yaşaması amacıyla Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı'na ‘Cumhuriyet Bayramı Çocuk şenlik Alanı’ oluşturduklarını ifade etti. Batur “Bu bayram hepimizin bayramı fakat özellikle çocuklarımızın Cumhuriyeti daha iyi anlamaları, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizin kazanımları sayesinde bugün özgürce bağımsız bireyler olduklarını bilmeleri çok önemli” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.