Dolar 32,5746
%0.11
Euro 35,0131
%0.53
Altın 2.431,880
%0.36
Bist-100 9.772,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere Ata'sını özlemle andı

Narlıdere Ata'sını özlemle andı

Ulu Önder, Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk' aramızdan ayrılışının 79. yılında Narlıdere düzenlenen törenlerle anıldı.

  • Ege Postası
  • 10.11.2017 - 14:05

Narlıdere Kaymakamlığı önünde düzenlenen çelenk sunumu ile başlayan törenler Saatler 9’u beş geçe sirenler saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam etti. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Narlıdere Garnizon Komutanı istihkam Albay Ercan Kırcılar, Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koçak, Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü İsmail Yalçın, Narlıdere CHP ilçe başkanı Şahin Fırat, Narlıdere muhtarları, Belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, hemşeri dernekleri, Sivil toplum kuruluşları temsilcileri öğrenciler ve Narlıdereli vatandaşlar katıldı.

Kaymakamlık önünde düzenlenen anma töreni sonrasında tören katılımcıları Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde Prof Dr Aziz Sancar Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen Oratoryo programına katıldılar.

Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ve Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koçak Oratoryo öncesinde günün anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi. Özellikle Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi’nin okuduğu Atatürk Özlemi şiiri törene katılanlardan yoğun alkış aldı. Atatürk devrimleri, Kurtuluş mücadelesi ve Atatürk’ün kişiliğini anlatan Oratoryo izleyenlerin beğenisine sunuldu. Oratoryo’yu hazırlayan Prof Dr Aziz Sancar Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri ayakta alkışlandı.

Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde’ki programın ardından Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Narlıdere Atatürkçü Düşünce Derneği’nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Atatürk’ün en sevdiği yemek olan ‘Fasulye, Pilav, Turşu’ ikramı etkinliğine katıldılar. Atatürk’ün en sevdiği yemek olan Kuru fasulye pilav etkinliğe katılan Narlıderelilere ikram edildi. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur Atamızın aramızdan ayrılışının 79.yılı sebebiyle yayınladığı mesajda “ Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; sonsuzluğa uğurlanışının 79’uncu yılında saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Atam, aydınlık yarınlar için sonsuza dek izindeyiz...

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.