Dolar 32,4662
%-0.06
Euro 34,8024
%-0.48
Altın 2.440,740
%0.19
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narkotik operasyonunda şok görüntüler

Narkotik operasyonunda şok görüntüler

İzmir’in Dikili ilçesinde, 300 polisin katıldığı uyuşturucu operasyonunda 25 kişi gözaltına alındı. Narkotik köpeklerinin de kullanıldığı operasyonda, muska şeklinde hazırlanmış boyunlukların içinde ve yatalak hastaların yataklarının altında da uyuşturucu ele geçirildi. Narkotik operasyonunda şok görüntüler

  • Ege Postası
  • 15.11.2017 - 12:31

Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İsmetpaşa Mahallesi Taşdede mevkiinde uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Yaklaşık 6 aylık teknik ve fiziki takip sonucu belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı. Özel harekât, çevik kuvvet ve narkotik ekiplerinin de aralarında bulunduğu 300 polisin katıldığı operasyon, insansız hava aracı 'drone' ve helikopter destekli gerçekleştirildi.

Operasyonda bazı adreslerin kapısı koçbaşı ile kırılarak içeri girildi. Operasyonlarda, narkotik köpekleriyle yapılan aramada, muska şeklinde hazırlanmış boyunlukların içinde yüklü miktarda uyuşturucu madde ve hap bulundu. Bazı evlerde ise yatalak hastaların yataklarının altında uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca yapılan aramalarda kurusıkıdan dönüştürülme 2 tabanca ve 2 pompalı tüfek ele geçirildi. Gözaltına alınan 25 şüpheli sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 

MENDERES'TE OPERASYON

İzmir’in Menderes İlçesi’nde, uyuşturucu satıcılarına yönelik jandarmanın yaptığı operasyonda 1 kilo 101 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. 

İl Jandarma Komutanlığı Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, iki mahallede uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Cumhuriyet Mahallesi’nde telefon satışı üzerine dükkanı bulunan İ.T.’nin evinde ve iş yerinde yapılan aramada 991 gram kubar esrar ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucu ticaretinden elde ettiği değerlendirilen 695 Euro, 65 Dolar ve 1465 TL bulundu. Orta Mahalle'de motor tamirciliği yapan A.O.’nun işyerinde yapılan aramada ise 110 gram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan İ.T. ve A.O. jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı. (DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.