Dolar 32,3289
%0.24
Euro 35,0509
%-0.2
Altın 2.281,720
%0.18
Bist-100 9,00
%2.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
NARBEM’le üniversiteyi kazandılar

NARBEM’le üniversiteyi kazandılar

Narlıdere Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi son üniversite sınavlarında da önemli bir başarıya imza attı. NARBEM’de üniversiteye hazırlanan yaklaşık 200 öğrenciden 130’u, en çok tercih edilen fakültelere yerleşerek akademik yaşama atıldı. Başkan Ali Engin “Hem biz hem de öğrencilerimiz büyük emek verdik. Karşılığını başarı ile aldık” dedi.

  • Ege Postası
  • 11.09.2019 - 11:19

Narlıdere’de yaşayan öğrenciler için ücretsiz kurs imkanı sağlayan ve dar gelirli ailelerin çocuklarını geleceğe hazırlayan NARBEM, son yapılan üniversiteye giriş sınavlarında da fark yarattı. Üniversiteye hazırlık kursu alan 200 öğrenciden 130’u hayallerini gerçeğe dönüştürdü ve istedikleri fakülteleri kazanma imkanı buldu. NARBEM’li öğrenciler, Dokuz Eylül, Ege, Celal Bayar, Adnan Menderes gibi önde gelen üniversitelerini kazanarak akademik yaşama ilk adımı attı. Öğrenciler, Belediye Başkanı Ali Engin ile buluşarak, başarılarını kutladı.

“TÜM ÖĞRENCİLERİ TEBRİK EDİYORUM”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak ve daha fazla öğrencimizin bir üst öğrenime geçmesini sağlamak için çok önemli bir görev üstleniyoruz. Çocuklarımızın eğitim yaşamlarını ve geleceklerini önemsiyoruz. Biz ve evlatlarımız, bu yıl da verdiğimiz emeğin karşılığını başarı ile aldık. Hepsini tebrik ediyorum ve bu başarı grafiğinin her geçen dönem artacağımıza inanıyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.