Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nagehan Alçı’ya İzmir’den suç duyurusu!

Nagehan Alçı’ya İzmir’den suç duyurusu!

Türk Hukuk Enstitüsü İzmir Şubesi, Gazeteci-Yazar Nagehan Alçı bir televizyon kanalındaki ‘Katil Devlet’ açıklamalarından dolayı suç duyurusunda bulundu. Şube Başkanı Ömer Fatih Şimdi, dernek olarak 30 ilde aynı anda suç duyurusunda bulunduklarını ifade ederken,” Bazı şeyler şaka olmaz devlet ve millet şaka olmaz ama bu kadıncağız devlet ve millet hafife aldı bunun faturasını da ödeyecek” dedi. Nagehan Alçı’ya İzmir’den suç duyurusu!

  • Ege Postası
  • 03.10.2019 - 16:44

HAYRULLAH YILDIZ/ EGEPOSTASI- Türk Hukuk Enstitüsü İzmir Şubesi dahil olmak üzere 30 ilde aynı anda bir televizyon kanalındaki açıklamalarından dolayı Gazeteci-Yazar Nagehan Alçı hakkında suç duyurusunda bulundu. Türk Hukuk Enstitüsü İzmir Şube Başkanı avukat Ömer Fatih Şimdi, Alçı hakkında suç duyurusunda bulunduklarını dile getirirken Alçı’yıçok sert sözlerle eleştirdi. Avukat Şimdi, “Bazı şeyler şaka olmaz devlet ve millet şaka olmaz ama bu kadıncağız devlet ve millet hafife aldı bunun faturasını da ödeyecek” dedi.

Nagehan Alçı hakkında dernek olarak 30 ilde aynı anda suç duyurusunda bulunduklarını ifade eden Avukat Şimdi,  “30 ilde aynı anda suç duyurusunda bulunuldu. Nagehan Alçı katıldığı bir televizyon programında ikaz edilmesine rağmen ısrarlı bir şekilde devletin tırnak içinde söylüyorum ‘katil’ olduğunu altını doldura doldura zehirli dilini saça saça ifade ediyor. Ersan Şen kendisini ikaz etti ancak o ikaza rağmen ısrara devam etti. Suç işleme iradesin bir sebat olduğunu görüyoruz. Bu kadının cezalandırılması gerek. Telefonlarım susmuyor ‘biz de suç duyurusunda bulunmak istiyoruz’ diyen vatandaşlar var. Bazı şeyler şaka olmaz devlet ve millet şaka olmaz ama bu kadıncağız devlet ve millet hafife aldı bunun faturasını da ödeyecek bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.