Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mutlu TESK yönetimine girdi

Mutlu TESK yönetimine girdi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun (TESK) 20. Olağan Genel Kurulu'nda Genel Başkan Bendevi Palandöken güven tazelerken, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu da yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

  • Ege Postası
  • 14.09.2018 - 13:24

TESK'in 20. Olağan Genel Kurulu Ankara'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın da katılımlarıyla gerçekleştirildi. Genel kurulun divan başkanlığını İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu yaptı. Genel kurulda yapılan seçimlerin sonucunda TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken güven tazelerken, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu da yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Türk esnaf sanatkarlarının en üst kuruluşu olan TESK yönetiminde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydeden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, "Şimdi sorumluluğumuz arttı. Türk esnaf sanatkarının sorunlarını gündeme getirmek, çözüm yolları geliştirmek ve sıkıntılarını hafifletmek için daha fazla şevk ve eforla çalışacağım. Beni göreve layık gören TESK Genel Başkanımıza ve genel kurul delegelerimize teşekkür ediyorum. Bu onurlu göreve layık olmaya, özveri içinde çalışmaya, Türk toplumunun temelini oluşturan esnaf sanatkarlarımıza daha iyi hizmetler vermeye çaba göstereceğim" diye konuştu. (DHA)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.