Dolar 32,5202
%-0.06
Euro 34,9164
%0.25
Altın 2.432,240
%0.37
Bist-100 9.719,00
%-0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhtarlardan Başkan Badem'e teşekkür

Muhtarlardan Başkan Badem'e teşekkür

Ödemiş Muhtarları, Ankara’da düzenlenen Muhtarlar Birliği Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Muhtarlar, Ödemiş Belediyesi’nin katkılarından dolayı Başkana teşekkür ederek, Ankara ziyaretleri hakkında bilgiler verdi.

  • Ege Postası
  • 28.07.2016 - 09:32

Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ve beraberindeki muhtarlar, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti.  Muhtarlar Birliği Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz günlerde Ankara’da yapıldı. Genel Kurul’da tek aday olan mevcut Başkan Bekir Kahyaoğlu seçildi. Ödemiş Belediyesi, Ankara’da yapılan genel kurula katılmak isteyen muhtarlara ulaşım konusunda destek olarak, Ankara’daki randevuların alınması konusunda yardımcı oldu.

Muhtarlar adına teşekkür eden Nihat Savuran; Ödemişli muhtarlar olarak Ankara’daki genel kurul toplantısına katılım sağladık. İlçemizdeki 17 muhtarımız genel merkezin yetkili organlarında görev aldı. Genel Başkanımız sayın Bekir Kahyaoğlu ve görev alan arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Her zaman olduğu gibi Ankara ziyaretlerimizde de bizlere destek veren Belediye Başkanımız A.Mahmut Badem’e teşekkür ederiz. Genel Kurul sonrası Ankara’da ziyaretlerde bulunduk. 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminde meclisimizin bombalanarak ne hale geldiğini gördük. Yaşananları kınıyoruz ve milletimizin göstermiş olduğu dik duruşla gurur duyuyoruz” dedi.

Başkan A.Mahmut Badem; “Yerel yönetimlerin olarak vatandaşlarımızın temsilcisi muhtarlarımızla her zaman uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İmkanlarımız elverdiğince taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Ankara ziyaretlerinde de Milletvekilimiz Sayın Mahmut Atilla Kaya ve Milletvekili adayımız Sedat Şenbaş muhtarlarımıza yakından ilgi gösterdi. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.