Dolar 32,5352
%-0.04
Euro 34,8085
%-0.16
Altın 2.440,100
%0.41
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhtarla buluştu nokta atışı projeleri açıkladı!

Muhtarla buluştu nokta atışı projeleri açıkladı!

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, mahalle muhtarları ile kahvaltıda buluştu. 8 aylık süreçte yapılanları anlatan Başkan Engin “Başlangıcı doğru yaptığımıza inanıyorum. Nokta atışı hazırladığımız projeler ile ilçemizi daha modern ve yaşanabilir hale getireceğiz” dedi. Muhtarla buluştu nokta atışı projeleri açıkladı

  • Ege Postası
  • 27.11.2019 - 10:33

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, mahalle muhtarlarını kahvaltıda ağırladı. Yerel seçimlerden bu yana geçen 8 aylık süreçte hayata geçirilen projeleri dile getiren Başkan Engin, önümüzdeki süreçte yapılacak yatırımları anlattı, muhtarların talep ve önerilerini dinledi. İlçenin en önemli çekim merkezlerinden olan Pir Sultan Abdal Parkı’nı baştan sona yenileyeceklerini müjdeleyen Başkan Engin, şantiye binasının alt kısmında bulunan boş arazide de modern bir spor adası yaratacaklarının müjdesini verdi.

 

NARLIDERE’Yİ GÜZELLEŞTİRECEK PROJELER
Nardere’nin eksiklerini bildiğini ve nokta atışı projeler hazırladıklarını belirten “Başkan Engin “Göreve geldiğimiz günden bu yana en iddialı gündemimiz temizlik oldu. 30 kadın temizlik personelimizle Narlıdere’yi çiçek gibi yaptık. Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdık. 100’de 100 uzlaşı ile başaracağımıza inanıyorum. Güngören Caddesi’ni sağlıklaştırıyoruz. Sahil ile ormanı birleştirecek 3 kilometrelik Yaya ve Bisiklet Yolu Projemizi başlattık. Kadınlarımızı üretim sürecine dahil etmek için Kadın Kooperatifimizi kurduk. Belediyemize ait ilk kreşi hizmete açtık. Çocuk Senfoni Orkestrası kurduk ve ilçemizin, kentimizin sanat yaşamına armağan ediyoruz. Görev süremizin ilk 8 ayı istediğimiz gibi geçti. Başlangıç önemlidir, başlangıcı doğru yaptığımıza inanıyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.