Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhtara büyü soruşturması... Kaymakamlık iddiaları inceliyor

Muhtara büyü soruşturması... Kaymakamlık iddiaları inceliyor

Çiğli Kaymakamlığı, Aydınlıkevler Muhtarı Abdullah Gül’ün büyü yaptığı iddiaları üzerine soruşturma başlattı. Kaymakamlık iddiaları araştırırken, soruşturmadan haberinin olmadığının altını çizen Muhtar Gül ise, Alevi olduğunu, Arapça bilmediğini ve büyüyle bir ilgisinin olmadığını savundu. Kaymakamlık iddiaları inceliyor

  • Ege Postası
  • 22.02.2018 - 12:54

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir’in Çiğli İlçesi Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Abdullah Gül hakkında Cumhurbaşkanlığı’na yapılan şikayet sonucu soruşturma başlatıldı.

Mahalle sakinlerinin Cumhurbaşkanlığına Muhtar Abdullah Gül hakkında yaptığı, ‘Muhtar büyü ile uğraşıyor. Büyü yapıyor’ şeklindeki iddia  üzerine Çiğli Kaymakamlığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Alevi ve sosyal demokrat olduğunu vurgulayan Muhtar Abdullah Gül ise hakkında yapılan ‘büyü yapıyor’ iddiasından ve soruşturmadan haberi olmadığını söyledi.

ARAPÇAYLA, BÜYÜYLE NE ALAKAM OLABİLİR

Çiğli Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Abdullah Gül, “Soruşturmadan haberim yok. Ben Aleviyim. Sosyal demokratım. Arapçayla, büyüyle müyüyle ne alakam, ne işim olabilir. Zihinsel engelli biri var, o kişi zaman zaman garip iddialarda bulunuyor. Şikayet eden kişi o olabilir. Ama benim bilgim yok” şeklinde konuştu.

Çiğli Kaymakamlığı’nın yürüttüğü büyü soruşturması ise sürüyor.

MUHTAR, SORUŞTURMANIN BİTTİĞİNİ, DOSYANIN KAPANDIĞINI SÖYLEDİ

Öte yandan hakkındaki iddiaları sorduğumuz Muhtar Abdullah Gül, daha sonra gazetemizi arayarak, “BİMER üzerinden bir şikayet olduğunu öğrendim. Benim neden haberim yok hakkımdaki soruşturmadan diye sordum. Soruşturma gizli yürütülüyormuş. Çevre sakinleri ve iki muhtar azasıyla görüşmüşler. Kaale alınacak bir şey olmadığı için bana bilgi vermemişler. İddiaların ciddiye alınacak bir boyutunun ortaya çıkması üzerine de soruşturmayı sonlandırıp dosyayı kapatmışlar” şeklinde bir açıklama yaptı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.