Dolar 32,6021
%0.39
Euro 34,8337
%0.29
Altın 2.504,160
%0.79
Bist-100 9.461,00
%-0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhittin Böcek'ten sevindiren haber

Muhittin Böcek'ten sevindiren haber

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yeni tip corona virüs (Covid-19) tanısıyla yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in durumuna ilişkin, "Sağlığı belli bir periyotta iyileşme yolunda devam ediyor. Konuşulanları anlıyor ve tepki veriyor' dedi.

  • Ege Postası
  • 30.09.2020 - 14:42

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ı ziyaret ederek yeni tip corona virüs (Covid-19) tanısıyla yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Torun, Özkan'dan detaylı bilgilendirme aldıklarını söyledi.

Böcek'in daha önce özel bir hastanede tedavi gördüğünü, oradaki tedaviye ek olarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde sürecin devam ettiğini anlatan Torun, "Bugün aldığımız bilgide, bir tık daha iyiye gittiği, her şeyin kontrol altında olduğu ve sürecin yakından takip edildiği ifade edildi" diye konuştu.

Bazen kamuoyunda Böcek'in sağlık durumuna ilişkin yanlış bilgilendirmelerin olduğunu ifade eden Torun, tedavisinde herhangi bir eksikliğin söz konusu olmadığını kaydetti.

Günlük olarak Antalya Büyükşehir Belediyesince yapılan açıklamanın dikkate alınmasını isteyen Torun, farklı bir şey olduğunda açıklamada mutlaka yer verileceğini belirtti.

Böcek'in bilincinin yerinde, her şeyin kontrol altında olduğunu kaydeden Torun, "Sağlığı belli bir periyotta iyileşme yolunda devam ediyor. Öyle farklı bir tedavi şekli de şu anda düşünülmüyor" dedi.

''KONUŞULANLARI ANLIYOR, TEPKİ VERİYOR''

Böcek'in konuşup konuşmadığına ilişkin soruya ise Torun, bu konuda bilgisinin bulunmadığını ancak konuşulanları anladığını, tepki verdiğini söyledi.

Torun, Muhittin Böcek'in tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü ve özenle takip edildiğini bildirdi.

Ziyarette, Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek, kardeşi Şadi Böcek ile CHP Antalya milletvekilleri Cavit Arı ve Çetin Osman Budak da yer aldı. İHA - Anadolu Ajansı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.