Dolar 32,3789
%0.19
Euro 35,0323
%-0.09
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhalefetten ‘sağanak felaketine’ ilk tepki: İzmir için faydalı bir projeyle gündeme gelin

Muhalefetten ‘sağanak felaketine’ ilk tepki: İzmir için faydalı bir projeyle gündeme gelin

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir’de dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yaşanan sel ve su baskınları üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yüklendi. Kırkpınar, İzmir’in altyapı gibi önemli sorunları varken Başkan Soyer’in farklı konularla gündeme geldiğini ifade etti ve “Bir gün de İzmir için faydalı bir projeyle gündeme gelin altyapı, körfez, trafik. onlarca acil sorun varken” dedi.

  • Ege Postası
  • 13.01.2021 - 12:09

EGEPOSTASI- İzmir dün sağanak yağışın etkisi altına girdi. Akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca devam eden sağanak yağış nedeniyle bazı ilçede sel ve su baskınları yaşandı. Yağışın ardından ortaya çıkan görüntüler ise vatandaşların tepkilerine neden oldu.

Yaşanan sel ve su taşkınlarına ilişkin açıklama yapan İzmir Büyükşehir belediye Başkanı Tunç Soyer, altyapıda eksiklikler olduğunu ancak sorunun sadece altyapı eksikliğinden kaynaklı olmadığını belirtmiş ve yaşanan felaketlerde temel etkenlerden birinin küresel iklim krizi olduğunu söylemişti.

Yaşanan sağanak felaketine AK Parti kanadından ise tepkiler gecikmedi. AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Başkan Soyer’i eleştirdi.

Kırkpınar paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “İzmir Yine Sele Teslim Sn. Soyer. Agamemnon güzellemesini,terör sevicilere şirin görünmeyi, ayrı bayrak ayrı para basma saçmalığı, Kıbrıs açıklaması hangi birini sayalım bir gün de İzmir için faydalı bir projeyle gündeme gelin altyapı, körfez, trafik. onlarca acil sorun varken.”

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.