Dolar 32,5853
%0.34
Euro 34,8063
%0.21
Altın 2.505,070
%0.83
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mourinho Ile Drogba Arasindaki Kopmayacak Bağ

Mourinho Ile Drogba Arasindaki Kopmayacak Bağ

Faruk ZABCI, LONDRA- İngiltere'nin en yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun, Chelsea Efsanesi Didier Drogba'nın, Teknik Direktör Jose Mourinho'nun nasıl hayatını değiştirdiğini anlattığı özel bir söyleşi yayımladı. İki sayfalık...

  • Ege Postası
  • 19.12.2013 - 12:54
Faruk ZABCI, LONDRA- İngiltere'nin en yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun, Chelsea Efsanesi Didier Drogba'nın, Teknik Direktör Jose Mourinho'nun nasıl hayatını değiştirdiğini anlattığı özel bir söyleşi yayımladı.

İki sayfalık söyleşide Galatasaray'ın Fildişili yıldız futbolcusunun; "Jose beni dünyanın en büyük forvet oyuncularından biri yaptı" sözlerini manşet yapan The Sun, Mourinho ile Didier Drogba arasındaki bağın kopmayacak bir bağ olduğuna dikkat çekti.

Jose Mourinho'nun yönetiminde oynayarak hayatını değiştiren Didier Drogba, hayatının en özel kişisini açıklarken, kendisini Fransız Ligi'nden alıp Chelsea'ye getirenin Jose Mourinho olduğunu hatırlattı.

Jose Mourinho'nun karşılaştıkları ilk günden itibaren değişik bir sınıftan olduğunu söyleyen Didier Drogba, "Mourinho beni almaya geldi. Chelsea beni almayı düşünürken beni o gelip gördü. "Eğer Thierry Henry veya Ruud van Nistelrooy gibi büyük bir forvet oyuncusu olmak istiyorsan gelip İngiltere'de benle Chelsea'de oynamalısın" dedi.On zaman ben Fransız Ligi'nde iyi bir futbolcuydum ama O beni Avrupa'nın en iyilerinden biri yaptı. Bu yüzden Jose için dünyanın sonuna kadar gidebilirim" dedi.

Jose Mourinho ve yöntemlerinin çok futbolcunun hayatını değiştirdiğini belirten Didier Drogba, "Jose Mourinho gelmeden Chelsea'de iyi futbolcular vardı. John Terry ve Frank Lampard, kaliteli futbolculardı. Ben Chelsea'ye geldiğimde nasıl futbol oynanacağını biliyordum. Petr Cech de futbol oynamasını biliyordu ama Jose Mourinho iyi oyuncuları kazanan futbolculara değiştirdi. Sadece maçı kazanmayı düşünür hale geldik. Jose kazanmaya bayılıyor. Kulübe gelen hocaların çoğu " Kazanmaya çalışacağız ama zor olacak" diyor. O ise "Ben kazanmak için buradayım" diyor ve kazanıyor. Bu onu özel kişi yapıyor. Mourinho gittikten sonra bile bu kazanma mantalitesi Chelsea'de kaldı" diye konuştu.

Jose Mourinho'nun her zaman hakikati söylediğini vurgularken " Saha dışında özel bir dostluğunuz olsa bile O size her zaman hakikati söyler. Maçlarda sonra yanıma gelir ve bana doğruları söylerdi. "Bugün iyi oynamadın" dierdi ve ben istediği gibi oynamak için daha çok çalışırdım.. Motivasyon bakımından en iyisi oydu. 18 Mart 2014'te Şampiyonlar Ligi maçında Chelsea ile Galatasaray Stamford Bridge'e karşılaşacak. Bu maç için yeniden Stamford Bridge'e ayak basacak olan Didier Drogba anlaşılan o ki sürekli İngiliz basınına konu olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.