Dolar 32,3306
%0.25
Euro 35,0565
%-0.19
Altın 2.284,980
%0.33
Bist-100 8,98
%1.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Modern proje Başkan Yılmazlar’ın takibinde

Modern proje Başkan Yılmazlar’ın takibinde

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Beydağ’da yaptırılacak olan kapalı pazar yeri ve düğün salonu projesi için önemli bir adım daha atıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını üstlendiği projenin hayata geçmesiyle birlikte ilçenin önemli eksikleri giderilmiş olacak.

  • Ege Postası
  • 29.04.2020 - 14:43

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar “Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa hayata geçirecek olduğumuz Kapalı Pazaryeri ve Düğün Salonu projesinin kadastro işlemleri için Ödemiş Kadastro Müdürlüğü tarafından yerinde ve dosya kontrolleri yapıldı. Böylece yeni tesis için en büyük aşamalardan biri daha gerçekleşti” dedi.

Önümüzdeki günlerde daha önemli aşamalara gelineceğini belirten Başkan Yılmazlar, "Cumhuriyet Mahallesi'ndeki halen kullanılmakta olan pazaryerine inşa edilecek olan projenin, bodrum katına otopark, zemin katına pazar yeri, 1. katına yaklaşık 450 kişilik düğün salonu ve 2. katına sosyal tesisler yer alacak." dedi.

SOYER'E TEŞEKKÜR

Projenin ilçenin önemli eksiklerini gidereceği için önemsediklerini vurgulayan Yılmazlar,  "Modern bir yapıda olacak olan düğün salonu da düğün ve sünnet gibi etkinlikler için vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e, bu hizmetlerinden ötürü ilçe halkım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.