Dolar 32,4329
%0.07
Euro 34,4444
%-0.14
Altın 2.488,300
%0.21
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mobilya ihtiyaçlarınız için en iyi alternatifler enginev.com'da

Mobilya ihtiyaçlarınız için en iyi alternatifler enginev.com'da

Hepimizin bildiği gibi, doğru mobilyaları seçmek, ilk görüşte o mobilyalara aşık olmaktan fazlasını içeriyor. Mobilyanın tarzı ve yapımı biraz emek gerektirir, bu nedenle belirli bir parçanın farklı detaylarını ve kalitesini göz önünde bulundurmak, Enginev gibi bilinirliği yüksek bir marka ile çalışmak bu noktada size yardımcı olmak için iyi bir tercih olacaktır.

  • Ege Postası
  • 04.12.2017 - 13:16

Mükemmel Mobilyalar Bulmak için Birkaç İpucu

  • Yapı: Mobilya parçası sağlam ve ağır hissedilmelidir. Sunta ve hafif alüminyum yapılardan kaçının ve masif ahşap tercih edin. Masif ahşap mobilyalar, çok daha uzun ömürlüdür ve sağlıklı mobilyalar için standarttır. Ayrıca herhangi bir şey satın almadan önce oturtma testi yapın. Yeni koltuk takımı modeliniz ne kadar güzel olursa olsun, rahat değilse tadını çıkaramazsınız.

 

  • Stil: Bir parça mobilya eviniz ve sizin hakkınızda çok şey söylüyor. Şimdi ve gelecekte seveceğiniz bir siluet seçin. Bununla birlikte, bu şekillendirilmemiş veya tarzsız bir şey seçmeniz gerektiği anlamına gelmez. Tercihlerinizin çağdaş veya geleneksel olmasına bakılmaksızın, günümüzde Enginev mobilya modellerinde güncellenmiş birçok seçenek bulunuyor.

 

  • Renk: Mobilya modellerinde boya veya bitiş rengi dikkate alınması gereken önemli bir noktadır. Birçok mobilya farklı renk alternatiflerine sahiptir. Bir kiraz renk ahşap modern ve canlı bir stil olabilirken, siyah renk seçeneği ile geleneksel olarak çağdaş bir mobilya tercih edilebilir. Aynı şekilde, beyaz boyalı maun bir mobilya daha feminen görünecektir.
  •  
  • Kumaş: Açık renkli kumaşlar resmi bir oturma odası, salon veya yatak odası için uygun olabilir, ancak sıklıkla kullanılacak bir mobilya parçasıysa, biraz daha koyu bir kumaş seçilmesi önerilir. Ayrıca leke ve kir tutmayan özel kumaşlarda tercih sebebiniz olmalıdır.
  •  

Son olarak mobilyalar için seçeceğiniz adres https://www.enginev.com.tr/ gibi profesyonel üretici bir firma olmalıdır ki, her hangi bir sorununuz olduğunda karşınızda muhatap bulabilesiniz. 30 yılı aşkın süredir mobilya sektöründe hizmet veren firmanın vizyonuna güvenebilirsiniz. Salon takımları, köşe takımları, yatak odası takımları, yemek odası takımları, aksesuarlar,  yatak ve bazalar, ray dolap ve giyinme odası, mutfak dolapları gibi bir evin ihtiyacı olan tüm mobilya çeşitlerinde hem kaliteli hem de hesaplı fiyatlar bulabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.