Dolar 32,3155
%0.2
Euro 35,0947
%-0.08
Altın 2.293,450
%0.7
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Miniklere kaynak kitap Çiğli Belediyesi'nden

Miniklere kaynak kitap Çiğli Belediyesi'nden

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli Belediyesi’nin Harmandalı’da bulunan eğitim merkezinde ücretsiz verilen eğitim destek kurslarına katılan öğrencilere kaynak kitaplarını dağıttı. Çiğli'de öğrencilere büyük eğitim desteği

  • Ege Postası
  • 09.11.2018 - 10:05

Harmandalı’da üç yıldır faaliyet gösteren Harmandalı Semt Evi’nde, ikinci sınıftan yedinci sınıfa kadar eğitim destek kurslarına katılan öğrencilere Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, kaynak kitaplarını dağıttı. Okulda gördükleri derslere destek olması amacıyla düzenlenen ücretsiz kurslara 160 öğrenci devam ediyor. Semt evinde dersleri ise Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi’nin (ÇİBEM) eğitimcileri veriyor.  Öğrenciler, okullarında gördükleri Türkçe, İngilizce, matematik, fen bilgisi, sosyal bilgiler gibi temel derslerin tekrarını alıyor. İlkokul ve ortaokullarda okuyan öğrenciler de kendilerine uyan saatlerde verilen bu eğitimlere katılabiliyor.

AMAÇ BAŞARIYI ARTIRMAK

Semt Evi’nde eğitim alan tüm çocuklara okul derslerinin pekişmesi amacıyla kaynak kitaplarını dağıtan Başkan Hasan Arslan, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamayı ve öğrencilerin başarılarının artmasını hedeflediklerini söyledi. Öğrenciler ve veliler tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Hasan Arslan, “Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanmasını amaçlıyoruz. Harmandalı bölgemizde bulunan semt merkezimize bu anlamda yoğun ilgi var. ÇİBEM’de görevli öğretmenlerimiz semt merkezimizde de görevli. Öğrencilerimiz hem derslerini pekiştiriyorlar, hem de sağlanan uygun şartlarda ödevlerini yapma fırsatı yakılıyorlar. Velilerimizden de çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bu çocuklar hepimizin ve başarılı olmaları için çalışıyoruz. Başarı herkesi mutlu eder” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.