Dolar 32,3701
%0.16
Euro 34,9552
%-0.31
Altın 2.325,270
%0.21
Bist-100 9,08
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Miniklerden Mehmetçiğe incir lokumu

Miniklerden Mehmetçiğe incir lokumu

İzmir'in Beydağ ilçesindeki bir anaokulunun miniklerinin başlattığı etkinlik kapsamında temin edilen 100 paket incir lokumu, Afrin'deki harekatta görev alan askerlere gönderildi.

  • Ege Postası
  • 24.02.2018 - 10:18

Beydağ ilçesindeki bir anaokulunun minikleri, 'Mehmetçikle Gönül Gönüle' projesini başlattı. Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden askerlere verilmek üzere 100 paket incir lokumu toplandı. Beydağ İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fikret Öztürk'ü makamında ziyaret eden miniklere, Afrin'deki mücadele anlatıldı. Minikler, Başçavuş Öztürk'ü dikkatle dinledi, sorular sordu. Öğrenciler, incirleri de Afrin'e gönderilmek üzere karakola teslim etti.

Okul Müdürü Süleyman Aslan, "2016 yılından beri sürdürülen projede, öğrencilere vatan ve millet sevgisini öğretmek ve kahraman askerlerimize manevi destek sağlamayı amaçladık" dedi.

Öte yandan ziyarette öğrenciler, Mehmetçik için resimler de yaptı. Minikler resimlerini asker ağabeylerine hediye etti. Ziyarete Beydağ Kaymakamı Gürkan Üçüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Değirmenci, incirleri temin eden işadamı Ünal Çetin Dağ ve Okul Müdürü Süleyman Aslan da katıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.