Dolar 32,5728
%0.1
Euro 34,9833
%0.44
Altın 2.428,800
%0.23
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Minik öğrenciler paylaşmayı öğreniyor

Minik öğrenciler paylaşmayı öğreniyor

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Zafer İlkokulu öğrencileri, çoğunlukla ihtiyaç sahibi yaşıtlarının eğitim gördüğü Orhan Gazi Mahallesi'ndeki ilkokula, kırtasiye malzemesi ve oyuncak yardımı yaptı.

  • Ege Postası
  • 22.10.2016 - 09:50

Ödemiş'te Zafer İlkokulu 1-D sınıfı öğretmeni Osman Çomak'ın hazırladığı sosyal sorumluluk projesi ile öğrenciler Orhan Gazi köy okulundaki yaşıtlarıyla bir araya geldi.

Velilerin de desteğiyle kırtasiye malzemeleri ve topların bulunduğu eşyaları kolileyen öğrenciler, Okul Müdürü Sami Keskin, öğretmen Osman Çomak ve bazı velilerle birlikte Ödemiş'e 20 kilometre uzaklıktaki Orhan Gazi köyüne ulaştı. 21 minik öğrenciyle birlikte getirdikleri yardım malzemelerini dar gelirli ailelerin çocuklarına dağıtan proje sahibi öğretmen Osman Çoban, "Sosyal sorumluluk projesi doğrultusunda, yoksul köylerden biri olan Orhan Gazi Köyü'ne yardım eli uzattık. Bize destek veren velilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz bu sayede paylaşmayı ve yardım etmeyi öğreniyor" dedi. 

Orhan Gazi İlkokul öğretmenlerinden Seda Korkmaz ve Orhan Gazi İlkokul Müdürü İbrahim Çiçek Ödemiş'ten gelen gruba teşekkür ederek "Biz de sizi ziyaret etmeye geleceğiz" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.