Dolar 32,5437
%0.18
Euro 34,9387
%-0.09
Altın 2.436,010
%-0.01
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Millet İttifakı sandık güvenliğinde de ittifak yaptı

Millet İttifakı sandık güvenliğinde de ittifak yaptı

Seçim ve Sandık Güvenliği için bir araya gelen Millet İttifakı mensubu İYİ Parti, CHP ve Saadet Partisi koordinatörleri bugün belli olacak olan tüm sandıklarda dayanışma içinde olma kararına vardı. Millet İttifakı sandık güvenliğinde de ittifak yaptı

  • Ege Postası
  • 23.05.2018 - 16:01

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç’ün sandık ve seçim güvenliği için işbirliği yapılması önerisiyle geçtiğimiz hafta biraraya gelen il başkanları toplantısının ardından biraraya gelen koordinatörler dün ve bugün toplantı yaptı.

CHP İzmir İl Sekreteri Birgül Değirmenci, Saadet Partisi’nden Mümin Güzel, İYİ Parti’den Kurtuluş Ürkmez, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Avukat Murat Çakar, İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Sorumlusu Atila Certel’in yaptığı toplantılar sonunda tüm sandıklarda her partiden görev  alacak sandık müşahidi, sandık sorumlusu, itiraz avukatı, kat sorumlusu gibi görevlilerin tümü ortak bir havuzda toplanacak.

ORTAK HAVUZ OLUŞTURULACAK, PARTİLERİN GÖREVLİLERİ HAVUZDA TOPLANACAK

Alınan kararlar hakkında bilgi veren İYİ Parti Seçim ve Sandık Güvenliği Koordinatörü Kurtuluş Ürkmez, “Bugün sandıklar belli oluyor zaten. Tüm partilerin görevlendireceği kişilerin isimlerini ortak bir havuzda toplayacağız. Toplantılarımızda ittifak yapan partilerden görevli kişilerin ortak hareket edilmesi kararı üzerine neler yapacağımızı konuştuk. Bazı sandıklarda ya da okullarda ittifak mensubu partilerin görevlileri az ya da olmayabilir. Bu durumda hemen buralara ortak havuzdan görevlileri  kaydıracağız. Yani kim nerede güçlü ise orada zayıf olana destek olacak” diye konuştu.

30 İLÇENİN İLÇE SEÇİM KURULUNDA DA İTİRAZ AVUKATLARI BULUNACAK

Her okulda ve oy kullanılan yerde ittifak mensubu partilerin görevlilerinin olacağını kaydeden Kurtuluş Ürkmez, her ilçedeki İlçe Seçim Kurulu’nda da itiraz avukatı bulunduracaklarını dile getirdi:

“Her okulda bir avukatın yanısıra her ilçede de oluşabilecek sorunlara anında müdahale ve itiraz edecek bir avukat mutlaka bulunacak. Sahadan gelen bilgilere anında itiraz edilecek. İzmir’de sandıklar ittifak partilerine emanet. Tabiki gönüllülerin desteğini de önemsiyoruz. Tüm İzmirlileri sandıklara sahip çıkmaya çağırıyoruz"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.