Dolar 32,3666
%0.15
Euro 34,9429
%-0.35
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,12
%0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Torbalı’ya yeni üye morali

MHP Torbalı’ya yeni üye morali

MHP Torbalı İlçeye 408 kişinin katılımıyla ilgili düzenlenen gecede konuşan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Türk Milletinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seçeceğini, MHP’nin de yüksek bir oyla parlamentoda temsil edileceğini söyledi. Teşkilata yeni üye morali

  • Ege Postası
  • 16.05.2018 - 10:44

EGEPOSTASI- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Torbalı’ya katılan yeni 408 üyeye rozetleri törenle takıldı. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, il yöneticileri, ilçe başkanları, MHP İl Kadın kolları başkanı Fatma Bakır ve 27’ihci Dönem Milletvekili aday adayları da salonda bulun. Ayrıca geceye Torbalı’nın AKP’li Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in de katıldığı üye katılım töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı.

Coşkulu geçen üye katılım törenine katılan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partisi MHP’nin 7 Ağustos Yenikapı Ruhu’na bağlı kaldığını, AK Parti ile yaptıkları Cumhur İttifakı’nın da Türkiye’nin olmazsa olmazı olduğunu belirterek, 24 Haziran seçimlerinin AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek bir oyla Cumhurbaşkanı seçilmesi ve MHP’nin de yüksek bir oyla parlamentoda temsil edilmesiyle sonuçlanacağını söyledi.

KARATAŞ: MİLLET, YÜKSEK BİR OYLA ERDOĞAN’I CUMHURBAŞKANI SEÇECEK

İl Başkanı Karataş, “24 Haziran’da büyük Türk milleti sandığa ülke benim, karar benim düşüncesiyle gidecek. Vatandaşlarımız, Türk devletinin ve milletinin geleceğini düşünerek yüksek bir oyla Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçecek, Türk milletinin çimentosu, huzurun garantisi MHP’yi de yüksek bir oy oranıyla TBMM’de temsil edilmesini sağlayacaktır” dedi.

KARATAŞ: MHP YENİKAPI RUHUNA BAĞLI KALMIŞTIR

Partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu duruşun hain odakların oyununu bozduğunu kaydeden MHP İzmir İl Başkanı Karataş, “Hain 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu duruş, ülkemizdeki bir çok hain odakların oyununu bozmuştur. Türk milletinin, Türk devletinin milli birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu süreçte MHP 7 Ağustos Yenikapı Ruhu’na bağlı kalmıştır. Ardından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için yapılan halk oylamasında karşımızda olan Hayır bloğu bileşenlerini görünce, ayrılıkçı odakların terör örgütleriyle bağlantılı oluşumlarına bakınca Cumhur İttifakı’nın bu ülkenin olmazsa olmazı olduğu bir gerçektir. Bu gerçekten yola çıkarak Liderimiz Devlet Bahçeli’nin almış olduğu her türlü kararın sonuna kadar destekçisiyiz” şeklinde değerlendirme yaptı.

MHP’Lİ BAŞKAN KARATAŞ’TAN, AK PARTİLİ BAŞKAN GÖRMEZ’E ŞEHİT ÇAKIROĞLU TEŞEKKÜRÜ

Törende konuşan MHP İl Başkanı Necat Karataş, Torbalı Belediye Meclisi üyelerinin aldığı kararile Ayrancılar’da tamamlanmak üzere olan bir spor kompleksine Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu adının verilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirerek, AK Partili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’e ve karara olumlu oy veren meclis üyelerine teşekkür etti.

MUHAMMET ORAL: CUMHUR İTTİFAKINA EN YÜKSEK OYU ÇIKARTACAĞIZ

Törende konuşan MHP Torbalı İlçe Başkanı Muhammet Oral, partilerine katılan 408 üyeye ‘yuvaya hoş geldin’ dedi ve yaptığı temsili yoklamayla Torbalı’nın tüm mahallelerini saydı. Salonda da ‘burada’ diye yükselen seslerin ardından “Gördüğünüz gibi MHP Torbalı’da tüm mahallelerinde seçime hazırdır. Bizler 24 Haziran akşamı Cumhur İttifakı’na en yüksek oyu sandıktan çıkartacağız” dedi.

ORAL: MHP’YE HOŞ GELDİNİZ

MHP’li Torbalı İlçe Başkanı Oral, yeni üyelere hoş geldin mesajını, “Bugün burada toplanmamıza vesile olan 408 yeni üyemize milli birliğimiz ve bütünlüğün temsilcisi MHP’ye hoş geldiniz. Başınız göklere değecek kadar dik olsun. Bu camia 49 yıldır. Şan ve şerefle dolu bir geçmişe sahiptir. Yarınlarımızda sizler ile birlikte çok daha güzel olacaktır” sözleriyle ifade etti.

Konuşmaların ardından gecenin sonunda MHP Torbalı İlçe Teşkilatı’na katılan 408 yeni üyeye rozetleri takıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.