Dolar 32,6021
%0.39
Euro 34,8337
%0.29
Altın 2.504,160
%0.79
Bist-100 9.461,00
%-0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP sendika temsilcileriyle buluştu

MHP sendika temsilcileriyle buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı, ülkü ocakları ile memur sendikaları, dernek ve vakıf yöneticileri için kahvaltılı toplantı düzenledi. MHP sendika temsilcileriyle buluştu

  • Ege Postası
  • 11.12.2017 - 11:52

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya MHP Başkanlık Divanı Üyeleri, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Ömür Raşit Tayfur, Türkiye Kamu-Sen İzmir İl Temsilcisi Ahmet Doğruyol, şube başkanları, Kamu Çalışanları Vakfı İzmir İl Başkanı Birol Demirci ve Ülkücü İşçiler Derneği İzmir İl Başkanı Murat Çetin katıldı.

Karataş, Türkiye'nin ve Türk milletinin zor bir süreçten geçtiğini, bu zorlu süreçte Türk milliyetçilerine ve MHP'ye ihtiyaç duyulduğunu ve buna kayıtsız kalmadıklarını, alınan doğru kararlara ve verilen mücadeleye gerekli siyasi desteği verdiklerini söyledi. Karataş, "MHP'nin Türk milletinin ve vatanımızın güvenliği, bekası, bölünmezliği söz konusu olduğunda geçmişte vermiş olduğu şanlı mücadele hepimizin hafızasındadır. Yaşadığımız son dönemlerde yine üstümüze düşen sorumluluğu görmüş elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarak milletimiz için yine gereğini yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Karataş, toplantıya katılanlara "Türk milletine hizmette kurumlarımızın sizler gibi liyakat sahibi Türk milliyetçilerine ihtiyaç duyduğu kanaatimiz nettir. Bizim vazgeçeceğimiz başkalarına bırakacağımız kurum veya kurum çalışanımız yoktur. Bunu herkes böyle bilsin. Teşkilatımız her şart ve surette her zaman sizinle beraber  ve destekçiniz olacaktır" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.