Dolar 32,5324
%0.14
Euro 34,9309
%-0.12
Altın 2.440,160
%0.16
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Selçuk'ta görkemli açılış; Karataş ve Tanrıkulu'ndan önemli mesajlar

MHP Selçuk'ta görkemli açılış; Karataş ve Tanrıkulu'ndan önemli mesajlar

MHP İzmir’de tam saha koşturuyor. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ülke gündemini belirlerken teşkilatları da tam gaz çalışmalarını sürdürüyor. İzmir’in bir çok ilçesinde yeni hizmet binaları açılışları, üye katılımları programları ve mahalle temsilcileri bilgilendirme toplantılarından bir yenisini de MHP Selçuk ilçe başkanlığının yenilenen ilçe binasının açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştirdi. MHP Selçuk'ta görkemli açılış

  • Ege Postası
  • 15.01.2018 - 11:55

Açılış törenine MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Ömür Raşit Tayfur ve Selçuk ilçesinin halkı katıldı.

Muhteşem bir kalabalık, mehteran gösterisi ve dualar içersin de yapılan açılışta ilçe başkanı İbrahim Ali; Katılanlara ve binanın yenilenmesinde helal lokması paylaşarak payı olan herkese teşekkür ederek, biz Selçuk’taki Milliyetçi – Ülkücü hareketin mensupları olarak Başbuğ Alparslan Türkeş’in izinden liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinden hiçbir zaman ayrılmayarak Selçuk’ta partimizin başarılı kılmak noktasında hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını belirterek duygularını ifade etti.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş; “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli dürüst ve ilkeli liderdir.”

Karataş, "MHP’nin politikaları doğru politikalardır. Türk devletinin ve Türk milletinin bekasının ve geleceğinin teminatı olan partimizin Selçuk ilçemizdeki temsilcileri ilçe başkanımız ve dava arkadaşlarımızın başaralı çalışmaları ve güzide Selçuklu hemşerilerimizin teveccühüyle de birleşirse, ortaya çıkan irade, azim ve enerji Selçuk Belediye Binasının burçlarına üç hilalli bayrağını 2019 yılında diker" ifadelerini kullandı.

Tanrıkulu; “Güçlü ve büyük Türkiye için MHP’de kenetleniyoruz. “ 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, “Görüyoruz; ısmarlama anketler ısıtılıp ısıtılıp servis ediliyor. Türkiye düşmanlarının kuryeliğiyle partimiz itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor. MHP’nin onurlu ve dik duruşuna, millet sevdasını hazmedemeyenler ve çizgisini kıramayanlar partimize yönelik her türlü algı operasyonunu sürdürseler de artık bu oyunları milletimiz ve İzmirlilerimiz yemiyor. Türkiye’nin her yerinde partimize akın akın yeni katılımlar gerçekleşiyor. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Daha bu hafta sonu İzmir’de 2 bine yakın, Sakarya’da 2500’ü aşkın partimize yeni katılımlar gerçekleşti. İzmir’de Kemalpaşa’da, Karşıyaka’da benimde katıldığım programlar da gerçekleşen katılımlarda gördüğüm odur ki; Partimizin Türkiye sevdası, birliğe daveti milletimizce açık yüreklilikle benimsenmiştir. Ayrışmalardan yorulmuş vatandaşlarımız, ülkemizin bekası adına bir arada olmanın gerekliliğini görmüştür. O yüzdendir ki önümüzdeki günlerde göreceğiz partimize bu yeni katılımlar artarak devam edecektir."

“MHP Kilit Parti Konumunda”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin hassas siyasetinin; Vatanı her türlü belaya karşı savunmak, korumaktır, güçlü ve bir arada olan Türkiye olduğunu söyleyen Tanrıkulu; Biz milletimiz ne diyor ona bakarız. Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği üzere; “Aklımız, fikrimiz Türkiye’dir.” Bu süreçte MHP kilit parti konumundadır.

Her şeye muhalefet edeceğim anlayışında olanlar; Türkiye’nin topyekûn güvenli geleceği için artık bu çizgilerinden ayrılarak milletin sesine kulak vermelidirler. Dedi.

Selçuk ilçe teşkilatının yenilenen binasının açılış törenine katılan, partililer ve halkın ifadeleri “Gün beraber olma günü, bu beraberliğin çatısı da MHP’dir” yönündeydi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.