Dolar 32,5761
%0.19
Euro 34,9023
%0.69
Altın 2.435,010
%0.09
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP seçim startını Urla’dan başlattı

MHP seçim startını Urla’dan başlattı

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, beraberinde Başkanlık Divanı Kurulu üyeleri, yönetim kurulu üyeleri olduğu halde Urla’ya giderek, seçim startını verdi. MHP Urla İlçe Başkanı Hürriyet Borlu tarafından karşılanan MHP İzmir Teşkilatı adına konuşan İl Başkanı Necat Karataş, partilileriyle seçim sürecini ve yol haritasına dair hazırlıklar hakkında bilgiler paylaştı. MHP seçim startını verdi

  • Ege Postası
  • 19.04.2018 - 14:53

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Partilerinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 26 Ağustos’ta seçim yapılması çağrısının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran’da seçime gidileceğini açıklamasının ardından tüm partilerde başlayan hareketlilik ve seçim çalışma süreci MHP’de de başladı.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, beraberinde Başkanlık Divanı Kurulu üyeleri olduğu halde MHP Urla İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Urla’daki partililerle bir araya gelerek seçim startını veren MHP İzmir Teşkilatı adına konuşan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, erken seçim sürecini değerlendirdi, seçim çalışmalarının nasıl olacağı ve planlamalar hakkında partililerine bilgi verdi.

KARATAŞ, KIZILCAHAMAM TOPLANTISINA GİDİYOR

Öte yandan İl Başkanı Karataş, hafta sonu da MHP Lideri Devlet Bahçeli başkanlığında Kızılcahamam’daki Patalya Otel’de gerçekleşecek olan ve erken seçim sürecinin değerlendirileceği toplantıya katılacak. Toplantıya MHP MYK, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri, MHP’li milletvekilleri ve İl başkanları katılacak ve 24 Haziran’a dair yol haritası şekillendirilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.