Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9831
%-0.23
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,07
%-0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'nin bayrak tepkisine AK Parti'den sert yanıt

MHP'nin bayrak tepkisine AK Parti'den sert yanıt

Teşkilattan sorumlu AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tosun; Buca'da yaşanan bayrak krizine ilişkin bir açıklama yaptı. Tosun konuyla ilgili değerlendirmesini şu sözlerle dile getirdi: MHP'nin bayrak tepkisine AK Parti'den sert yanıt

  • Ege Postası
  • 06.02.2018 - 20:06

Afrin şehidimiz Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu'nun İzmir'deki evini ve sokağını başta vatandaşlarımız olmak üzere; duyarlı tüm çevreler ziyaret etti, nöbet tuttu. Aynı caddede bulunan NATO Kışlası'nın duvarlarına asılan bayrağımızın indirilmek istendiği iddiaları; doğaldır ki tepkiyle karşılandı. Ki bunun doğruluğu zerre ihtimal taşısa; o an şehidine ağlayan, vatanı ve bayrağını sahiplenen her ferdi, düşman karşısında tek vücut olmak için bir araya gelen her vatanseveri bu tepkiye itecek büyük bir hakaret içermektedir.

Bu küfür milletedir!

Bu haklı tepkilere yönelik olarak; MHP İl Başkan Yardımcısı Seyit Şanlı ve bazı yöneticilerinin basın ve sosyal medya yoluyla, siyaseten bizi hedef almış görünseler de aslında oradaki milli şuur ve hassasiyeti baltalamak anlamı taşıyan hakaret dolu sözlerini hayretler içinde okuduk. Bir siyasetçisinin; üstelik içinde millet, milliyet ve hareket geçen bir partinin temsilcisinin, bu denli ağır, amiyane sözleri; hatta küfürlü bir dil kullanmasını talihsizlik olarak nitelemeyeceğiz.  Bu külliyen bir gaflet, kendini bilmezlik, aymazlıktır.

Anlaşılan odur ki; Sayın Şanlı, ettiği küfrün, kullandığı amiyane tabirlerin ve yaptığı haksız eleştirilerin millete yöneldiğinin farkında dahi değildir. Adamlığın tabirini yapma haddini kendinde gören; orada bayrağını ve şehidini sahiplenen kitleyi şov yapmakla ve kepazelikle suçlayarak baştan sona şiddet dili kullanan Sayın Şanlı'nın bu tutum ve davranışını partisinden ve milliyetçi,  vatansever MHP'lilerden bağımsız ele almak gerektiğini düşünüyor, tümüyle kişisel gafleti olarak değerlendiriyoruz.

Yolunu şaşıranlarla ...

Bizim yolunu şaşıranlarla, fitneyle, zalimle, küfürle işimiz olmaz. İçinden tüm millet olarak geçtiğimiz, vatan ve bayrak sevdamızın topyekun ayağa kalktığı bu süreçte; gaflet ve dalalete düşene prim vermeyiz. Bayrağımızı gökte tutmak, vatanımızı böldürmemek için; her koşulda her ihtimalde sözümüzü söyler, göğsümüzü siper ederiz. Bugün, milli şuurun temsilcisi olup da bunu yok sayarak; tanımsız ve amaçsız bir çıkış yapmanın çok ötesinde hadsizlik ve haksızlık içeren sözler sarf eden MHP İl Başkan Yardımcısı Seyit Şanlı'yı tümüyle Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurumsal duruşunun dışında seyreden bu gaflet hallerini yeniden gözden geçirmeye ve sözlerinin hedefindeki herkesten ve milletimizden özür dilemeye davet ediyoruz.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.