Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Narlıdere'de 2 yıl sonra hem başkan hem bina!

MHP Narlıdere'de 2 yıl sonra hem başkan hem bina!

İzmir'de 2014 yerel seçimlerinde 2 belediye kazanan, son genel seçimlerde de iki vekil çıkartmayı başaran MHP, Narlıdere'ye 2 yıl sonra başkan atadı. 2 yıldır ilçe binası da olmayan MHP Narlıdere'de yeni ilçe binası İl Başkanı Necat Karataş'ın katılımıyla açıldı. MHP Narlıdere'de

  • Ege Postası
  • 01.05.2016 - 09:41

ABDULHAKİM KÜÇÜK/ EGE POSTASI - MHP'de yaklaşık 2 yıldır başkanlık koltuğu boş olan ve ilçe binası olmayan Narlıdere'de hem başkan atandı hem ilçe binası açıldı. Yeni parti binasının açılışı mehteran takımı ve okunan dualarla açıldı. Açılışa İl başkanı Necat Karataş ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış öncesi mehter takımı eşliğinde Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’ndan ilçe binasına kadar il başkanı Necat Karataş, ilçe başkanı Metin Keskin ve partililer sloganlar eşliğinde yürüdüler.

İl başkanı Necat Karataş Narlıdere ilçe teşkilatının açılışında konuşma yaptı. Şehitleri anarak söze başlayan Karataş;

“Türkiye ateş çemberinden geçiyor ve Allah’ın her günü şehitler veriyoruz ülkeyi yöneten mevcut iktidarın hangi örgütle teması olduysa başımıza bela olmuştur. Çözüm sürecinde Habur olayı ile başlayan süreç bizi bu durumlara getirdi. PKK örgütüyle yapılan pazarlıklar ortada herkes biliyor. PKK’nın siyasi uzantısı ile Dolmabahçe mutabakatında görüşmeler yapan Allah muhafaza biz miydik'” dedi.

NE HADDİNİZE'

Sözlerine genel merkez muhaliflerine seslenerek devam eden Karataş; “Bugün Narlıdere ilçe teşkilatının açılışını yapıyoruz. Maddi ve manevi fedakârlıklar yapılarak teşkilat ayak durmaktadır bunu en iyi ülkücüler ve partililerimiz bilir. Ülkücüler bu ülkenin birliği ve beraberliği için binlerce şehit verdiler. 1980’den sonra MHP’de bulunmuş daha sonra ikbal kaygısı ile birçok siyasi partiye gitmiş. Bunlar bazı televizyon kanallarında her biri yorum yaptırıyorlar MHP ve ülkücü teşkilatı hakkında eleştiri yapıyorlar. Başbuğ Alparslan Türkeş’i bırakıp gitmişsin ikbal arayışıyla gezmedik parti bırakmamışsın sonra geliyorsun MHP’yi eleştiriyorsun ne haddinize be ne haddinize. MHP’nin karar mekanizmalarından yönetim kadrolarında ülkücüler olmalıdır. Bugün açılışını yapmış olduğumuz Narlıdere ilçe teşkilatının başkanı ülkücüdür ve ülkü ocağı ruhu taşımaktadır. Biz de ilçe başkanlarımızın, il başkanlarımızın, genel merkezimizin ve genel başkanımızın ülkücü ve ocak ruhu taşımasını istiyoruz, öyle olmalıdır ve öyle olacak. MHP üzerinde yıllardır oyunlar oynanıyor tezgâhlar kuruluyor bu tezgâhlara ve oyunlara müsaade etmeyeceğiz.”dedi.

Konuşma sonrası okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından binanın kurdelesi kesilerek açılış yapıldı. Açılışın ardından partililere lokma ikramı yapıldı.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.