Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’lilerden güvercinlere ve Kızılay’a yardım

MHP’lilerden güvercinlere ve Kızılay’a yardım

Koronavirüs karşısında alınan önlemler ve kararlar kapsamında meydanlar boş kaldı. İnsanların yokluğunda, boşalan meydanlarda aç kalan güvercinlerin yardımına Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İzmir Teşkilatı ve İzmir Ülkü Ocakları yetişti.

  • Ege Postası
  • 26.03.2020 - 12:56

OZAN GÜMÜŞ/EGEPOSTASI - MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Bekir Sıtkı Hastürk ile MHP İzmir il yönetimindeki birçok isim, Konak Meydan’ında güvercinlere çuvalla yem attı.

Koronavirüs ile mücadelede hükümetin ve yerel yönetimlerin uyguladığı tedbirler ve aldığı önlemler sonrası Konak Meydanı’nda insan sayısı yok denecek kadar azaldı. İnsanların yokluğunda Konak’ta aç kalan güvercinlere yem veren MHP’li Veysel Şahin: “Bu musubet bitinceye kadar, güvercinlere yem atma işini biz üstleniyoruz. Biz bu ay boyunca kuşları da yemleyeceğiz, hayvanlara da yem vereceğiz” diye konuştu.

TÜRK KIZILAYI’NA KAN DESTEĞİ

Geçen günlerde Türk Kızılayı tarafından yapılan bir açıklamayı hatırlatarak kan stoklarının 15 gün yetecek kadar kaldığını TV35 muhabirine ifade eden Başkan Şahin: “Bugünden itibaren 30 ilçe başkanımızla kan vereceğiz. Milletimizin, vatandaşımızın yanında olma sözümüze devam edeceğiz. Ayrıca, ülkü ocaklarımızla birlikte 65 yaş üstü eli öpülesi büyüklerimizin ücretli ya da ücretsiz bir ihtiyaçları var, biz parti olarak bunu karşılamaya hazırız” sözlerini kaydetti.

Konak Meydanı’ndaki güvercinlere yem atıldıktan sonra tüm partililer yine Konak Meydanı’nda bulunan Türk Kızılayı’nın gezici aracında kan vermek için sıraya geçti. Burada kameralar karşısına geçen Başkan Veysel Şahin şu açıklamaları yaptı: “30 İlçemiz önümüzdeki 15 gün içerisinde Kızılay’ın otobüslerinin bulunduğu yerlerde kan verme destek işleri devam ettirecekler. Kızılay’la anlaştık, onların otobüslerinin bulunduğu bölgelerde ve günlerde kan verilecek”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.