Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Seçgin'den 10 Ocak mesajı

MHP'li Seçgin'den 10 Ocak mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Basın, Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

  • Ege Postası
  • 09.01.2019 - 14:55

Seçgin mesajında şunları söyledi:

“Ülkemizde gazetecilere sosyal ve ekonomik haklar sağlayan ve Türk basınında bir dönüm noktası olan 212 sayılı yasanın 10 Ocak 1961 yılında kabul edilmesiyle birlikte, her yıl 10 Ocak tarihi “ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” Olarak kutlanılmaktadır.

Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsız ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle İzmir’imizin  sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesi ve kalkınmasını gündeme taşıdıkları konularda büyük katkı sağlayan yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımızın  10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’nü kutlar, çalışma hayatlarında başarılar diler, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.