Dolar 32,3349
%0.17
Euro 35,1808
%-0.01
Altın 2.244,870
%0.06
Bist-100 8,72
%-1.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Şahin'den flaş Kırkpınar yorumu

MHP'li Şahin'den flaş Kırkpınar yorumu

Partisinin eski mensuplarından deneyimli siyasetçi Hüsmen Kırkpınar’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından İzmir İl Başkanı olarak atanmasının kendilerini etkilemeyeceğini belirten MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Biz ülkücüler MHP’de oluruz. Bir başka partide ülkücü olmaz, var da saymıyoruz, öngörmüyoruz da. Görüş de bildirmeyelim bu konuda. Seçim sürecinde bizi bu durum bizi etkilemez” dedi. Şahin'den Kırkpınar yorumu

  • Ege Postası
  • 18.10.2018 - 12:48

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Yerel seçim sürecinde işbirliği yapılması için genel merkez düzeyinde yapılan görüşmelerin sonucunu bekleyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, cumartesi günü partisinin Ankara’da düzenlenecek olan il başkanları toplantısına katılacak.

HALİ HAZIRDA 73 ADAY ADAYIMIZ VAR

Hali hazırda 73 partilinin belediye başkan aday adaylığı için kendilerine müracaat ettiğini kaydeden MHP İl Başkanı Şahin, AK Parti ile süren görüşmelerin sonucunu beklediklerini dile getirerek, sürecin önümüzdeki hafta netleşmesini umduklarını söyledi.

SÜREÇ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA NETLEŞİR

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Cumartesi il başkanları toplantısına katılacağım. Daha önce genel başkanımıza partimizin kentteki durumu ve adaylıklar hakkındaki görüşlerimizi içeren bir dosya sunmuştuk zaten. Aday adaylığı noktasında başvuruları da aldık. Hali hazırda 73 aday adayımız var. Bazı ilçelerde birden fazla başvuru var. AK Parti ile genel merkez düzeyindeki işbirliği görüşmelerinin sona ermesini bekliyoruz. Yerel seçimde işbirliği hakkında AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül ile bize yaptığı ziyaret sonrasında henüz bir temasımız olmadı. Genel merkezimizin bize vereceği talimata göre hareket edeceğiz. Genel merkez elimize yol haritamızı verir biz ona göre hareket edeceğiz. Önümüzdeki hafta netleşir diye düşünüyorum” diye konuştu.

ÜLKÜCÜLER MHP’DE OLUR, BİR BAŞKA PARTİDE ÜLKÜCÜ OLMAZ, BİZİ ETKİLEMEZLER

Daha önce MHP’de siyaset yapan Hüsmen Kırkpınar’ın rakip parti İYİ Parti’ye geçmesinin ardından dün İzmir İl Başkanı olarak atanmasının kendilerini etkilemeyeceğini kaydeden MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Biz ülkücüler MHP’de oluruz. Bir başka partide ülkücü olmaz, var da saymıyoruz, öngörmüyoruz da. Görüş de bildirmeyelim bu konuda. Seçim sürecinde bizi bu durum bizi etkilemez. Net. Şöyle olursa böyle olur değil, asla etkilemez. Öyle bir kaygımız yok. Onlar bizim alanımızda değil. Başka partide olanlar bizi ilgilendirmez” değerlendirmesini yaptı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.