Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’li Osmanağaoğlu’ndan Yücel’e sert çıkış:Bebek katillerinin sesi haşeratın...

MHP’li Osmanağaoğlu’ndan Yücel’e sert çıkış:Bebek katillerinin sesi haşeratın...

MHP İzmir Milletvekili Tamer Somanağaoğlu, İzmir Baro Başkanı Yücel’in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili “iktidarın bastonu” ve “Devlet Bahçeli kapatılsın” sözlerine sert tepki gösterdi. Osmanağaoğlu Yücel ile ilgili “bebek katillerinin sesi” ifadelerini kullandı ve “Çukur ağzına alırken iki kere düşünmelidir” diyerek uyardı.

  • Ege Postası
  • 22.09.2020 - 18:30

EGEPOSTASI- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Tabipler Birliği’nin koronavirüs salgını yönetiminde yapılan yanlışlara dikkat çekmek için 14-18 Eylül tarihlerini “Yönetemiyorsunuz Tükeniyoruz Haftası” düzenlemesi üzerine, halkı şaibe ve şüpheye sevk ettiği gerekçesiyle TTB’nin acilen kapatılması gerektiğini söylemişti. Bahçeli’nin bu sözlerine birçok siyasi, meslek odası ve STK tepki göstermişti.

Bahçeli’nin ifadelerine son olarak İzmir Baro Başkanı Özkan Yücel tepki göstermiş ve Bahçeli’yi “iktidarın bastonu” olmakla itham etmişti.

Özkan, verdiği bir röportajda; “Devlet Bahçeli kapatılsın diye bir twet atmış arkadaşımız. Bana kalırsa olması gereken o. Devlet Bahçeli’nin bu güne kadar yerine getirdiği işlev şu: siyasi iktidarın bir bastonu olmak. Ne zaman siyasi iktidar bir şey söylemek istese yada gündemi temel sorunlardan uzaklaştırmak istese Bahçeli bir şeyler yumurtluyor” ifadeleriyle Bahçeli’ye sert çıkmıştı.

YÜCEL’E MHP KANADINDAN TEPKİ

İzmir Baro Başkanı Özkan yücel’e sözleri nedeniyle tepki gecikmedi. MHP İzmir Miletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Yücel’i “bebek katillerinin sesi olmakla” suçladı ve “Devlet Bahçeli Türk milletinin haysiyeti,Türk Milliyetçilerinin onurudur. Bugünü koruyan yarını ise kuran liderdir. Çukur ağzına alırken iki kere düşünmelidir”dedi.

Osmanağaoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“İzmir'de"Baro Başkanı"sıfatıyla gezinen,23 Nisan gibi müstesna bir günde PKK terör örgütünün siyasi temsilcilerini programa konuk eden ve bebek katillerinin sesi olan bir müptezel her yanından kalitesizlik akan bir beyanında "Devlet Bahçeli Kapatılsın" ifadelerini kullanmış. Bebek katillerinin sesi olmaktan başka sıfatı olmayan Özkan Yücel haşeratının kulağına küpe yapması gereken husus şudur:Devlet Bahçeli Türk milletinin haysiyeti,Türk Milliyetçilerinin onurudur. Bugünü koruyan yarını ise kuran liderdir.Çukur ağzına alırken iki kere düşünmelidir.”

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.