Dolar 32,4522
%-0.11
Euro 34,7352
%-0.68
Altın 2.436,040
%-0.01
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Osmanağaoğlu'ndan Soyer ve İmamoğlu'na sert sözler

MHP'li Osmanağaoğlu'ndan Soyer ve İmamoğlu'na sert sözler

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i yine çok sert bir dille eleştirdi. Bu sefer İmamoğlu'nu da hedef aldı

  • Ege Postası
  • 04.11.2019 - 15:52

EGEPOSTASI - Geçtiğimiz Cuma İzmir’de gerçekleşen CHP’li Büyükşehir Belediyeleri Çalıştayı’nın açılış konuşmasında yaptığı açıklamalar nedeniyle Başkan Soyer’i ve o toplantıya katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğl’nu ‘enaniyetleri (bencillik) mide bulandıran şahıslar’ olarak nitelendiren MHP’li Osmanağaoğlu sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Tunç Soyer İzmir'imizin sorunlarıyla ilgileneceği yerde Türk'e hasım çevrelerin çıkarlarıyla ilgilenmeye devam ediyor. Mazisinde "teröristlerle dayanışma" olan bu safil şahısın "Kıbrıs" hadsizliği sıcaklığını korurken kifayetsiz karakterine layık kürtçe çıkışı tesadüf değildir.

Türk mührünün en karakterli şekilde nakış nakış işlendiği güzel İzmir'imizin hasbelkader Belediye Başkanlığı gibi bir makamında temsil hakkı kazanan Tunç Soyer'in Cumhuriyet'in asl-ı evvel kenti Ankara'yı ve hükumetini yok sayması da tesadüf değildir.

CHP'deki bazı muhterislerin Kandil artıklarına diyet ödeme gayretinde olduğu malumdur. Demokrasi katillerini demokrasi havarisi gibi pazarlayan İmamoğlu'nun ardından Tunç Soyer'in de "sakat" çıkışlar yapması gizli bir ajandanın uygulanmaya çalışıldığının açık bir delilidir.

Tunç Soyer ve İmamoğlu gibi CHP'li Belediye Başkanlarının kendisine oy veren aziz Türk milletinin ferasetiyle dalga geçercesine tavırlar sergilemesi "not alınmak" kaydıyla şimdilik kendilerini ilgilendiren hususlardır!

Tunç Soyer ve Ekrem İmamoğlu gibi şahısların bozuk karakterlere mahfuz çıkışları ve olası sonuçları üzerinde iyi düşünmelerinde fayda vardır. Çünkü son çıkışları büyük Türk milletini ilgilendirir ki bu "ilginin" sonuçlarının altından ne Soyer ne de İmamoğlu kalkabilecektir!

Soyer ve İmamoğlu gibi enaniyetleriyle mide bulandıran şahıslar ve kuklacıları iyi bilsin: Türk milleti bağımsızlık ile ilgili hükmünü İzmir'de Hasan Tahsin'in namlusundan çıkan tek kurşun ile hiç silinmeyecek bir şekilde vermiştir! Bu hüküm ebediyete kadar tartışmaya kapalıdır!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.