Dolar 32,3292
%0.24
Euro 35,0582
%-0.18
Altın 2.295,320
%0.78
Bist-100 9,01
%2.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’li Osmanağaoğlu’ndan Başkan Soyer’e ‘operasyon’ eleştirisi: Maske düşmüş mızrak çuvalı delmiştir

MHP’li Osmanağaoğlu’ndan Başkan Soyer’e ‘operasyon’ eleştirisi: Maske düşmüş mızrak çuvalı delmiştir

İzmir Merkezli 12 ilde eş zamanlı düzenlenen MLKP, TKP/ML, DSİH ve PKK/YPG'ye yönelik operasyonda İzmir büyükşehir Belediyesi çalışanı dört kişinin de gözaltına alınması üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i sert bir dille eleştirdi. Başkan Soyer’i terör örgütü mensubu kişileri belediyede üst makamlarda görevlendirmekle suçlayan Osmanağaoğlu, “Tzmir Büyükşehir Belediyesinin kaynaklarıyla yaptığı reklam çalışmaları da, yüzüne taktığı "insani" maske de Tunç Soyer'in gerçek yüzünü gizlemeye yetmemektedir. Maske düşmüş, kel görünmüş, mızrak çuvalı delmiştir” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 14.01.2021 - 17:24

EGEPOSTASI- İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat şubelerinin yürüttüğü soruşturma kapsamında, terör örgütleri MLKP, TKP/ML, DSİH ve PKK/YPG'ye yönelik İzmir merkezli 12 ilde eş zamanlı operasyon düzenlenmişti.

Operasyon kapsamında 34'ü MLKP, 8'i DSİH, 1'i TKP/ML ve 8'i PKK/YPG terör örgütü üyesi olduğu öne sürülen 51 şüpheliden 49'u gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlardan dört kişinin İzmir Büyükşehir Belediyesinin çalışanı olduğu ifade edilmişti.

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, gerçekleştirilen operasyon üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i sert bir dille eleştirdi.

Osmanağaoğlu, Başkan Soyer’i terör örgütü mensubu kişileri belediyede üst makamlarda görevlendirmekle suçladı.

Osmanağaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şunları söyledi; “Tunç Soyer tarafından işe alınan İzmir Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Koordinatörü Orçun Masatçı ve bir belediye çalışanının daha aralarında olduğu 48 kişi MLKP, TKP/ML, DSİH ve PKK/YPG terör örgütlerine üye oldukları gerekçesiyle gözaltına alındı. İzmir Büyükşehir Belediyesine ait şirketlere KHK ile ihraç edilen isimleri yüksek maaşlarla istihdam eden, terör örgütlerinin propagandasını yapan isimleri Belediyeye dolduran Tunç Soyer İzmir'in yüz karasıdır. Hakkında şiirler yazılan, şairlere ilham kaynağı olan güzelliklere ev sahipliği yapan güzel İzmirimize hizmet yerine terör örgütlerine göz kırpan, terör örgütü üyelerine kucak açan Tunç Soyer İzmirlinin sabrını zorlamaktadır. İzmir Büyükşehir Belediyesinin kaynaklarıyla yaptığı reklam çalışmaları da, yüzüne taktığı "insani" maske de Tunç Soyer'in gerçek yüzünü gizlemeye yetmemektedir. Maske düşmüş, kel görünmüş, mızrak çuvalı delmiştir!”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.