Dolar 32,5860
%0.34
Euro 34,6930
%-0.11
Altın 2.525,960
%1.67
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’li mevkidaşından Delican’a yanıt: Yerelde ittifak olacak mı'

MHP’li mevkidaşından Delican’a yanıt: Yerelde ittifak olacak mı'

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın katıldığı bir programda sarf ettiği, ‘MHP bu süreçte bize destek verecek. Yerele yansımaları da bizim için olumlu olur diye düşünüyorum’ sözlerine MHP’li mevkidaşı Necat Karataş, “Biz genel başkanımızın ifade ettiğinin dışında, genel başkanımızın çerçevesini çizdiği birlikteliğin dışında,  şu anda herhangi bir birliktelikle ilgili bir açıklama yapmayız” yanıtını verdi. MHP’li mevkidaşından Delican’a yanıt

  • Ege Postası
  • 12.01.2018 - 12:51

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir’de oyları çantada keklik görmemesi gerektiğini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın, MHP ile Cumhurbaşkanlığı için ittifakın yerele yansıması olabileceğini ima ederek, “CHP artık çantada keklik görmeyecek İzmir’i. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) bu süreçte bize destek verecek. Yerel yansımaları da bizim için olumlu olur diye düşünüyorum. Milletimizin ve Türkiye’nin geleceğiyle ilgili hangi siyasi parti olursa olsun aynı yolu yürüyebilir” şeklindeki açıklamalarına MHP’li mevkidaşından yanıt geldi.

GENEL BAŞKANIMIZ CUMHUR İTTİFAKINDAN  BAHSETTİ

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı seçimlerine yönelik açıklamalarının net olduğunu vurgulayarak, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, Cumhur ittifakı diye daha önce ifade ettiği, kendisi tarafından ‘Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde MHP olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı alır’ dediler. Bunun dışında herhangi bir şekilde mahalli idare seçimleriyle ilgili ya da diğer seçimleriyle ilgili bir ittifak ya da birliktelikten bahsetmediler. Genel başkanımız bunun dışında herhangi bir şekilde mahalli idareler seçimiyle ilgili ya da diğer seçimlerle ilgili bir ittifaktan bahsetmedi” yorumunu yaptı.

GENEL BAŞKANIN MAHALLİ İDARELER VE MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİMLERİYLE İLGİLİ ŞU ANDA BİR AÇIKLAMASI SÖZKONUSU DEĞİL

“MHP tabi ki seçimlere hazırlıklı olacak. Biz genel başkanımızın ifade ettiğinin dışında, genel başkanımızın çerçevesini çizdiği birlikteliğin dışında,  şu anda herhangi bir birliktelikle ilgili bir açıklama yapmayız” diyen MHP İl Başkanı Karataş,

“Genel başkanımızın açıklamalarını bekleriz. Genel başkanımız Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili bir ittifak gündeme getirmiştir. Genel başkanımızın yapacağı açıklamayla ilgili beklenti içerisinde olan hiçbir ülkücü olamaz. Genel başkan açıklamayı yapar, teşkilatlar gereğini yapar. MHP genel merkezi ve genel başkanımızın Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili zaten açıklamaları net. Bunun dışındaki mahalli idareler ve milletvekili seçimleriyle ilgili şu anda herhangi bir açıklaması söz konusu değil. Burada genel başkanımızın açıklamadığı bir konu üzerinde hiçbir yönetici, MHP mensubu, yönetici ve il başkanı olarak ben bir açıklamada bulunmayız” diye konuştu.

GENEL BAŞKANIMIZ TARAFINDAN ORTAYA KONAN NET BİR ŞEY OLMADIĞI SÜRECE…

Mevkidaşı Bülent Delican’ın açıklamalarının kendisini bağladığını kaydeden Necat Karataş, “Sayın Delican’ın hangi konuda görüşünün ne olduğunu, ne açıklama yaptığını kendi bilir. Biz ona saygı duyarız. Genel başkanımız tarafından ortaya konan, net bir şey olmadığı sürece böyle bir açıklamada bulunmayız” dedi.

MHP MENSUPLARI GENEL BAŞKANIN AÇIKLAMALARI DIŞINDA BİR YERE ADIM ATMAZ, HAREKET ETMEZ

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, parti tabanlarının da genel başkanlarının açıklamaları dışında hareket etmeyeceğini vurgulayarak, açıklamalarını

“MHP’nin seçmeni MHP’nin tabanı değil. Bizim burada dava arkadaşlığımız söz konusu. Mensubiyetimiz söz konusu. MHP mensupları mahalli idare ve diğer seçimleriyle ilgili genel başkanın açıklamaları dışında kimse bir yere bir adım atmaz, hareket etmez” şeklinde sonlandırdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.