Dolar 32,1879
%-0.04
Euro 34,9927
%-0.04
Altın 2.510,980
%0.41
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Karataş'tan aday listesi değerlendirmesi

MHP'li Karataş'tan aday listesi değerlendirmesi

Uzun süre MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Başkanvekili olarak görev yapan İzmir Milletvekilleri Oktay Vural ve Ahmet Kenan Tanrıkulu’nun milletvekili adaylığı başvuruları bu kez kabul edilmedi. Milletvekili adaylarıyla hafta başında bir araya gelip alan çalışmasına başlayacaklarını açıklayan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Bu kadar süredir İzmir’den milletvekili seçildiler. Her ikisine de MHP’ye yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Karataş, 2'inci Bölge milletvekili aday listesinin başında yer alan ve İzmir'de yaşamayan Tamer Osmanağaoğlu'nun, teşkilatta memnuniyetsizlik olacağı kanaatinde değilim" diye konuştu. MHP'li Karataş'tan aday listesi değerlendirmesi

  • Ege Postası
  • 18.05.2018 - 10:43

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi Milletvekili adaylarını açıkladı. MHP İzmir Milletvekili adayı olacak 28 isim de netleşti. MHP İzmir listelerinde 1999 yılından bu yana birinci ve ikinci bölgede sürekli liste başı olan MHP İzmir mevcut Milletvekilleri Oktay Vural ve Ahmet Kenan Tanrıkulu ise listelerde yer almadı.

1999 yılından bugüne kadar 6 kez başvurup, birinci sıradan aday gösterilen ve beş kez İzmir Milletvekilliği görevi yapan Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Oktay Vural’ın başvuruları, MHP Genel Merkezi tarafından bu kez kabul görmedi.

NECAT KARATAŞ: HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Genel Başkan Yardımcılığı, Grup Başkanvekilliği görevlerinde de bulunan Oktay Vural ve Kenan Tanrıkulu’nun yeniden aday gösterilmemesini değerlendiren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Bu kadar süredir İzmir’den milletvekili seçildiler. İzmir’i parlamentoda temsil ettiler. Sayın Ahmet Kenan Tanrıkulu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Sayın Oktay Vural Grup Başkan vekili olarak görev yapmıştır. Her ikisine de bugüne kadar MHP’ye yaptıkları hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Listede, İzmir dışından yer alan isimlerin olmasını da değerlendiren Karataş, şunları söyledi:

"İkinci Bölge 1'inci sıraya yazılan ülkücü hareketin mensubu, dava arkadaşımızdır. Tabanımızı, seçmenimizi etkileyecek herhangi bir durum söz konusu değil. Bu tür şeyler bizi etkilemez. Gelenlerin hepsi ülkücü. 1'inci sıradaki Tamer bey harici hepsi İzmirli arkadaşlarımız. Teşkilatımızdan herhangi bir memnuniyetsizlik olacağı kanaatinde değilim. Uyum içerisinde çalışacakları kanaatindeyim."

Necat Karataş, Ankara Bahçelievler olayına karştığı gerekçesiyle yargılanan Ünal Osmanağaoğlu'nun kardeşi Tamer Osmanağaoğlu'nun 2'inci bölge birinci sırada yer almasına dair, şu değerlendirmede bulundu: "MHP'de siyaset yapan herkes, 49 yıllık şanlı geçmişine yaraşır siyasetçidir."

İZMİR TEŞKİLATI BİR VE BERABER BİÇİMDE ÇALIŞACAK

Mevcut İzmir Milletvekili adaylarıyla hafta başı İzmir İl Binası’nda bir araya geleceklerini açıklayan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “MHP 24 Haziran seçimlerine mevcut listeyle birlikte İzmir teşkilatı bir ve beraber biçimde çalışacak ve başarılı çıkmak için elinden gelen gayreti gösterecektir” diye konuştu.

İZMİR ADAYLARIMIZLA HAFTA BAŞI BİRARAYA GELECEĞİZ VE..

MHP İl Başkanı Necat Karataş, İzmir teşkilatının adayları tanıdığını, teşkilat ağırlıklı bir liste çıkması nedeniyle mutlu olduklarını kaydederek, “Adaylarımızı teşkilatımız tanıyor. Basınla bir araya getireceğiz. Seçime az bir süre kaldı.  Bu kısa zaman dilimi içerisinde alan çalışması yapacağız. Biz zaten kaç aydır ilçelerimizde vatandaşlarımızla birlikteydik, seçime hazırlık çalışmaları yapıyorduk. İzmir teşkilatı olarak hazırız. Milletvekili adaylarımızla da muhtemelen Pazartesi günü bir araya geleceğiz” değerlendirmesini yaptı. (HABER SERVİSİ-DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.