Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Karataş: 2019'da Çeşme'yi alacağız...

MHP'li Karataş: 2019'da Çeşme'yi alacağız...

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP Çeşme İlçe Başkanlığının düzenlediği Mahalle Temsilcileri toplantısına katıldı. Karataş Mahalle Temsilcilerine “2019 yılın Mart ayında yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Çeşme Belediyesini alacağız bugün itibariyle Çeşme de seçim çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Çeşme MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile yönetilmeyi hak ediyor” dedi. MHP'li Karataş iddialı konuştu:

  • Ege Postası
  • 08.01.2018 - 09:43

MHP Çeşme İlçe Başkanlığı mahalle temsilcilerine yönelik kahvaltılı bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Ildır Mahallesinde düzenlenen toplantıya MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İl Başkan Yardımcıları, İl Yöneticileri, MHP Çeşme İlçe Başkanı Gazi Fildir, MHP Çeşme İlçe Yöneticileri, Çeşme de bulunan 25 Mahallenin temsilcisi ve üyeler katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan MHP Çeşme İlçe Başkanı Gazi Fildir, göreve geldikleri ilk günden bugüne Çeşme Belediyesini kazanmayı kendilerine en büyük hedef olarak koyduklarını ve bütün çalışmalarını bu doğrultu da yaptıklarını belirtti. Çeşme de şuan ki siyasi konjektüre ve partilerin aktifliğine bakıldığında MHP’ nin birinci parti olduğunu ve 2019 yılında yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde de bu durumun Belediye Başkanlığının kazanılmasını sağlayacağını söyleyen Fildir, Ildır Mahallemizde yaptığımız bu Mahalle Temsilcileri toplantısının başlangıç olduğunu önümüzde ki süreçte bu toplantıların devam edeceğini belirtip başta İl Başkanım olmak üzere katılım sağlayan bütün ülküdaşlarıma çok teşekkür ediyorum dedi. 

MHP İzmir Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı da Mahalle Temsilcileri ile görev ve sorumluluklarını paylaşıp, vatandaşla iç içe ve bire bir temas halinde olması münasebetiyle Mahalle Temsilciliğinin ne kadar önemli bir görev olduğunu anlattı. 

Daha sonra söz alan. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, toplantıya katılarak görevlerinin bilincinde olduklarını beyan eden mahalle temsilcilerine ve bu toplantıyı organize eden Çeşme İlçe Başkanı ve Yönetimine teşekkür etti.
Ülkenin şu anki ekonomik, siyasi ve güvenlik ile ilgili geniş ve detaylı bir konuşma yapan Karataş; “Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi, ekonomik durumunun geçmişte uygulanan yanlış ve isabetsiz politikalardan kaynaklandığını belirtti. Geçmişte muhterem liderimiz de, yetkili kadrolarımız da bu hataları hep dile getirdi. Söylediklerimizde keşke biz haklı çıkmasaydık da ülkemiz bu durumda olmasaydı” dedi.

Başkan Karataş; Maalesef Ülkemiz Türk ve Türkiye düşmanları tarafında kuşatılmış durumda. Ülke insanımız yıllardır süregelen terör belasıyla acı çekmekte bununla beraber sınırlarımızdaki gelişmeler Türkiye’yi ve Türk insanını tehdit altına almasıyla Ülkemiz tabiri caizse yangın yerine dönmüştür. Türk Milliyetçileri ve Milliyetçi Hareket Partisi bazı siyasi partiler ve anlayışlar gibi, bana ne dememiş kayıtsız kalmamıştır. Çünkü bizim başkaca bir Vatanımız yok, Başka Türkiye yok birilerinin gidebileceği başkaca ülkeler olabilir biz bizlere emanet edilen bu Vatan toprağını bırakıp hiçbir yere gidemeyiz, Türk Milleti Türk Vatanı için sonuna kadar mücadelemizi sürdürür gerekirse Atalarımız, Ağabeylerimiz, kardeşlerimiz gibi Şehit olmaya da hazırız.
Bu sebeple bize kimin ne söylediği önemli değil, bizler bu ülke bu vatan için ne ifade ediyoruz nerde duruyoruz ona bakarız, biz moda siyasetçisi bölücü ayrılıkçı sevicisi değiliz, Bizler İlkeli Ülkülü ve dürüst siyasetin adresi olan Milliyetçi Hareket Partiliyiz. Bizleri AKP ye destek olmakla suçlayanlar kendilerinin neye ve kime destek olduklarının farkına varsınlar Türk'e ve Türk Milletinin çıkarlarına göre siyaset yapsınlar.

“Bizler AKP’ye değil, tarafımızca kabul gören ve beklentimiz olan uygulamalara destek veriyoruz. Bizler; Terörle mücadeleye, FETÖ ile mücadeleye, Irak ve Suriye'deki gelişmelerde atılan olumlu adımlara destek veriyoruz. Türk ve Türkiye düşmanı dış güçler için destek veriyoruz ve bunlar bizim olmazsa olmazlarımızdır.

Konuşmasının son bölümünde İl Başkanı Necat Karataş, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2019 hedeflerine değindi; Türkiye’de genel seçimlerde başarılı olmak için, iktidar olmak için öncelikle mahalli idarelerde başarılı olmak gerektiğini belirtti. Elinizden gelen gayreti gösterin, herkese ulaşın herkese dokunun, girmedik sokak, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayın, başarı sizlerin gayretiyle gelecektir.

“Bizler Çeşme’nin, İzmir’in ve Çeşme’ lilerin, İzmirlilerin karşısına projelerle çıkacağız, tüm birimlerimiz ve kademelerimiz ile birlikte koordineli çalışmalarla başarılı olacağız. MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını hem Çeşmeliler hem de İzmirlilerle buluşturacağız” dedi.  

Daha sonra 25 Mahalle Temsilcisine ve Sosyal Medya Birim Başkanlığına atanan Kadir Mola’ya atama belgeleri MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ve MHP Çeşme İlçe Başkanı Gazi Fildir tarafından takdim edildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.