Dolar 32,4788
%-0.19
Euro 34,9214
%0.27
Altın 2.431,950
%0.36
Bist-100 9.792,00
%0.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li kadınlardan Mehmetçiğe boyunluk

MHP'li kadınlardan Mehmetçiğe boyunluk

MHP İzmir Buca İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları Birimi Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere moral amaçlı örülen boyunlukları Afrin’e gönderdi.

  • Ege Postası
  • 22.02.2018 - 14:48

EGEPOSTASI- MHP Buca İlçe Başkanı Bekir Arnavut, Mehmetçik’e şükran ve minnet duygularını ifade etmek için Bucalı kadınların ördüğü boyunlukları gönderdiklerini belirtti.

Başkan Arnavut, “Bu zorlu çetin hava şartlarında devletimizin ve milletimizin huzuru ve bekası için cephede çarpışan kahraman askerlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki alçak, hain teröristler bu vatanı bölemeyecek, onun işbirlikçileri teröre destek veren hainler emellerine ulaşamayacaklardır. Gerekirse Genel Başkanımız Devlet  Bahçeli Bey’in de dediği gibi devletimizin ve milletimizin bekası  uğruna canımızı seve seve  feda edeceğimizden kimsenin  şüphesi  olmasın. Allah cephede vatanın bekası uğruna çarpışan Kahraman Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

SAKİ: ÜSTÜMÜZE DÜŞEN CEPHEYE GİTMEKSE O YÜREĞE DE SAHİBİZ         

Gerek parti içinde gerek parti dışındaki gönüllü kişiler yardımıyla ördükleri boyunlukların  çok kısa bir sürede hazırlanmasını organize eden MHP Buca İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Saki de askerlere moral vermek amacıyla hazırladıkları boyunlukları gönderdiklerini dile getirerek, emek verenlere teşekkür etti:

“Ülkemizin  içinde bulunduğu bu zor dönemde, bizlerin huzur içinde yaşamasını sağlayan  Mehmetçiklerimiz için şimdilik elimizden bu kadarı geldi. Konu vatan savunması olunca üstümüze düşen cepheye gitmekse oraya gidecek yüreğe de sahibiz. Bu dönemde askerimizin morale ihtiyacı var. Boyunlukların hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

KADINLARDAN ASKERELERE ZİYARET

İzmir'in Kınık ilçesinde Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki kurslara katılan kadınlar, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Kursiyer kadınlar, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla İlçe Jandarma Komutanlığına geldi.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette, kursiyerlerin hazırladığı yemekler askerlere ikram edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.