Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Kemalpaşa’da yeni üye heyecanı

MHP Kemalpaşa’da yeni üye heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kemalpaşa İlçe Başkanlığı ile Kemalpaşa Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen ‘Türkiye Sevdalıları’ konseri yoğun ilgi görürken; programda MHP’ye katılan 300 üyenin rozeti MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu’nun katıldığı bir törenle takıldı. MHP'den Kemalpaşa'da rozet şov

  • Ege Postası
  • 11.01.2018 - 12:41

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kemalpaşa İlçe Başkanlığı ile Kemalpaşa Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu’nun katıldığı gecede, 300 yeni üye MHP rozetini takma heyecanı yaşadı.

Türkiye Sevdalıları isimli konserle başlayan ve Ülkü Ocakları Genel Merkezi sanatçılarından Ahmet Şafak’ın sahne aldığı özel gecede birbirinden güzel eserler seslendirilirken; programa MHP İzmir İl Başkanı Nejat Karataş, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, İzmir Ülkü Ocakları İl Başkanı Ömür Raşit Tayfur, MHP İzmir İl Yöneticileri, İlçe Başkanları ve yönetimleri ile Ülkü Ocakları İlçe Başkanları ve Yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, Erzurumlular federasyonu Genel Başkanı Muzaffer Okumuş, sivil toplum kuruluşları başkanları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede konuşan MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, “Muhterem dava arkadaşlarım, bu akşam muhteşem bir şekilde gönül birlikteliğimizin , gönül seferberliğimizin yolculuğuna başladık hep birlikte . Allah hayırlı uğurlu etsin hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz . Çok kıymetli il başkanım , ilim , irfan , ilham yuvamızın ocak başkanı , değerli ilçe başkanlarım , yöneticilerimiz hepside bu salondalar . Çok değerli hanımefendiler , beyefendiler bu salonu şereflendirdiler . Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz değerli hemşehrilerim . Bugün burada usulen konuşmalar yapılmış olabilir bazı konuların üzerinden de hep birlikte geçmiş olabiliriz . Ancak bir şey var ki , bunu unutmayın değerli arkadaşlarım bu salon hepimizin geleceği ile dolu” diye konuştu.

BAHÇELİ'NİN SÖZÜ SÖZÜMÜZDÜR

Açılışta konuşan Kemalpaşa Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Çetin, ”Ülkücülük Türklük gururunu faziletiyle bütünleştiren Türk İslam ülküsünü yaşamaktır. Bizler günü birlik siyasi menfaatleri aşarak asırlar sonrasını görebilen asırlar sonrası için hazırlık yapabilen ülkü erleriyiz. Allah için seven Allah için savaşan Allah’ın nizamı için yanan Allah için Buğuz eden Kahramanların adıdır. Semalarda dalga dalga yayılan ezan susmasın diyerek kara toprağın bağrına düşen candır. Kimi zaman derviş Yunus, kimi zaman Yavuz, kimi zaman surlarda üç hilalli sancak elinde Ulubatlı Hasan kimi zamanda başbuğ Alparslan Türkeş’tir. Milliyetçi Hareket partisi genel başkanı Türk dünyasının bilge lideri devlet Bahçelinin sözü sözümüzdür Ülkü ocakları genel başkanı Olcay Kılavuzun tavrı tavrımızdır” dedi.

 MHP TÜRKİYE’NİN SİGORTASIDIR

Ülkücü hareketin Türkiye’ye her zaman sahip çıktığını ve bundan sonra da sahip çıkacağını belirten MHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gözütok, “Bugün bu salona Bakınca birileri ne kadar görmek istemese de Milliyetçi Hareket Partisinin akın akın geldiğine şahitlik ediyoruz.Baraj Altı polemikleriyle vakit harcayanlar,eridiğimizi söyleyenler,taban kaymasından bahsedenler,çatı çöküyor narası atanlara ”Ülkede birlik Ülküde birlik” diyen Milliyetçi Ülkücü irade neme-lazımcılığa kapılmadan,kara propagandaya

aldırmadan,entrikacılara,erdem sizlere,ihanet içerisinde olanlara çok acık bir mesaj vermektedir.Bugün bu salondaki Ülküdaşlarımız Cennet mekan merhum Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’inde dediği gibi  Ülkücünün Partisi MHP’dir diye haykırıyor. Herkes şunu çok iyi bilmelidir ki Bu dava dualıdır, bu dava şehit kanları ile bedel ödemiştir ve bu dava şartlar oluştuğunda yine bedel ödemeye hazır binlerce bozkurtla beraber yüzyıllarca  yürüyecektir. MHP son kalemiz ve tek çaremizdir. Ülke zor durumda. Türkiye beka sorunu yaşamaktadır. Oynanan oyunlar ortadır. MHP 15 Temmuzdan sonra Önce ülkem diyerek her dönemde olduğu gibi zor zamanda milletine devletine sahip çıkmıştır.MHP Türkiye’nin sigortasıdır” ifadesinde bulundu.

TÜRKİYE ZOR SÜREÇLERDEN GEÇİYOR

Konuşmasında 15 Temmuz hain darbe girişiminden bahseden ve Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini kaydeden İzmir Ülkü Ocakları İl Başkanı Ömür Raşit Tayfur, “‘Hepinizin bildiği üzere ülkemiz zor süreçlerden geçmektedir. 15 Temmuz 2016 gerçekleşen hain darbe teşebbüsü, diğer bir takım kirli emelleri olan yapılanmalarla ülkü ocakları arasındaki farkı net bir şekilde ortaya koymuştur. Şanlı Türk tarihinin kendine yüklediği misyonu her daim yaşatan Ülkü Ocakları Türk gençliğinin milli ülküler etrafında toplanması için kendisine ihtiyacı olan her anda ortaya çıkmış kararlılığıyla üzerine düşen vazifeyi yerine getirmiştir.Türk milliyetçiliği tarihi bir imtihandan geçmektedir. Ülkücüler alışkın olduğu üzere yeni bir vatan mücadelesinin içindedir. İçeride ve dışarıda devletimiz ve milletimiz her türlü saldırıya uğrar hale gelmiştir. Devletin içine yerleşen ve millete kurşun sıkan ihanet şebekelerinin son kalıntılarıda temizlenmektedir. Her zaman olduğu gibi; ülkücüler vatan ve millet müdafaası söz konusu olduğundan devletimizin her kademesinde görev almaktadır.” dedi.

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Türk milleti ve Türk devleti ne zaman beka sorunu yaşasa ne zaman güvenlik sorunuyla karşı karşıya kalsa Türk Milliyetçilerinin ve MHP’nin sürekli bunun karşısında olduğunu aktaran MHP İzmir İl Başkanı Nejat Karataş, şunları söyledi: “Öyle zamanlar oldu ki ; hayatının baharında şehit olup Hakka yürüyen binlerce ülküdaşımız olmuştur . Sebep , Türk insanı için , Türk Milleti için , Türk devleti için Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü için . Dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partililer , Ülkücü hareketin mensupları yine söz konusu Türkiye’nin bekası ve bütünlüğü söz konusu olduğu zaman gözünü kırpmadan tekrar şehit olmaya hazırdırlar .Sayın ülküdaşlarım aziz davetliler , Türkiye’miz hepinizin bildiği gibi uzun yıllardır terör sorunuyla karşı karşıya son yıllardaki gelişmelerle özellikle fetö terör örgütüde meseleye eklendi diğer tarafta sınırlarımızdaki gelişmelerde hepimizin malumu ve Türk devleti ve Türk Milleti bir güvenlik sorunuyla hatta beka sorunuyla karşı karşıyadır  . Dedik ya Milliyetçi Hareket  Partililer Türk Milletinin güvenliği noktasında sürekli hassasiyet göstermiştir . Bugün yine Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ Bey ve Milliyetçi Hareket Partililer Türkiye’nin bulunduğu durumun farkında ve bu sıkıntıdan bu açmazdan ancak devlete bu konuda destek  vererek çıkılacağından devletinin yanındadır.” Dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.