Dolar 32,5605
%0.06
Euro 34,9476
%0.34
Altın 2.423,400
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'den İYİ Parti Başkanı'na gönderme

MHP İzmir'den İYİ Parti Başkanı'na gönderme

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı, İzmir’in bin 297 mahallesinde mahalle temsilcisi oluşturacak. Konuyla ilgili bilgi veren MHP İzmir İl Başkanlığı Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, “İzmir’in tüm mahallelerinde olacağız. Bin 297 mahallenin yüzde yüzüne ulaşmayı hedefliyoruz” dedi. Öte yandan Şanlı, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın en fazla oyu İzmir’den alacakları şeklindeki açıklamasına da gönderme yaptı. MHP İzmir'den İYİ Parti Başkanı'na gönderme

  • Ege Postası
  • 13.11.2017 - 15:45

Halide DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- İYİ Parti’nin kurulma öncesi ve  sonrasında partilerinde yaşanan istifaların ardından harekete geçen MHP İzmir İl Başkanlığı yöneticileri, İzmir’in birinci ve ikinci bölgelerindeki tüm ilçe teşkilatlarına ziyaret turu başlatmanın yanı sıra yeni üye kaydı alma ve İzmir’in tüm mahallelerinde temsilci oluşturma atağı başlattı.

YENİ ÜYE KAYITLARI HIZLA DEVAM EDİYOR, PARTİMİZE BÜYÜK BİR TALEP VAR

Torbalı’da 400, Karşıyaka’da bine yakın yeni üye kaydı aldıklarını, tüm ilçelerde hızlı yeni üye kaydı alımına başladıklarını belirten MHP İzmir İl Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı,

“Üye kayıtlarımızı hızlandırdık. Büyük bir talep var. En son Torbalı’da 400 kişi, Karşıyaka’da bine yakın kişi üye oldu. Hızla görevimize devam ediyoruz. Partimize ciddi anlamda katılım söz konusu. Sadece bu iki ilçe de değil, diğer ilçelerin tamamında üye kayıtları alınıyor” dedi.

20 KASIM’A KADAR HER MAHALLEDE BİR MHP TEMSİLCİSİ OLACAK

Yeni üye kayıtlarının yanı sıra her mahallede en az bir mahalle temsilcisi oluşturmak için de harekete geçtiklerini kaydeden Sayit Şanlı, İzmir’in bin 297 mahallesinin tamamında MHP temsilcisi olacağını, bu temsilcilerin ilçe teşkilatı imiş gibi çalışacaklarını söyledi.

MHP TEMSİLCİSİZ MAHALLE BIRAKMAYACAK

Şanlı, bu sürecin 20 Kasım’da tamamlanacağını da vurgulayarak, “Üyelikler konusunda bir de mahalle temsilcilikleri oluşturma konusunda hızlı bir çalışma başlattık. İzmir’de bin 297 mahalle var. Bu mahallelerin tamamında mahalle temsilcilerimiz olacak. Bu mahallelerdeki temsilciler aracılığıyla MHP İlçe teşkilatı imiş gibi tüm olandan bitenden bizleri haberdar edecek.  Bin 297 mahallenin yüzde yüzüne ulaşmayı hedefliyoruz. Tamamında mahalle temsilcilerimiz olacak. 30 Ekim’e kadar süre vermiştik. 20 Kasım’da bu süre dolacak ve tüm ilçelerimizin tamamında mahalle temsilcilerimiz olacak. Onlar da parti teşkilatı imiş gibi partimizi temsil edecekler. Doğum, ölüm gibi sevinçlerini ve üzüntülerini de paylaşacağız, sıkıntı ve taleplerini de alacağız. MHP temsilcisiz mahalle bırakmayacak. Her bir temsilcimiz teşkilatmış gibi çalışacak. Seçimden seçime değil her an halkımızın yanında olacağız. Hedef yerel yönetimlerde İzmir’de mutlak başarı” şeklinde bilgi verdi.

O ŞAHSIN AKLI ZAMAN ZAMAN GİDİP GELİYOR

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın en fazla oyu İzmir’den alacakları şeklindeki açıklamasına da gönderme yapan MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, “Daha önce de sayın Başbakan'a aşığım diye açıklamalarda bulunan o şahsın aklı zaman zaman gidip geliyor. O partiyi de temsilcilerini de kaale almıyoruz. Bizim muhatabımız değiller” değerlendirmesini yaptı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.