Dolar 32,4983
%-0.13
Euro 34,9502
%0.35
Altın 2.430,310
%0.29
Bist-100 9.809,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'den İstanbul yorumu: Demokrasinin sonuçlarına katlanacaksın

MHP İzmir'den İstanbul yorumu: Demokrasinin sonuçlarına katlanacaksın

Ekrem İmamoğlu'nun 800 bin oy farkla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi sonrası İstanbul'a adeta çıkarma yapan MHP İzmir'den açıklama geldi. MHP İzmir'den İstanbul yorumu

  • Ege Postası
  • 24.06.2019 - 11:30

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - İstanbul seçimine İzmir'den büyük hazırlıklar yapan, 100'ü avukat 200 kişilik ekiple İstanbul'a adeta çıkarma yapan MHP İzmir'den, İmamoğlu'nun zaferi sonrası 'Milletin iradesine saygı duyuyoruz' mesajı geldi. Egepostası'na konuşan MHP İl Bakanı Veysel Şahin ve İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu İstanbul seçimini değerlendirdi.

MHP İzmir İl Başkan Veysel Şahin açıklamasında "Halkın iradesine saygılıyız" diyerek şunları söyledi: 

"Söyleyecek bir şey yok. Demokrasi bu. Demokrasinin sonuçlarına katlanacaksın, kabulleneceksin. Halkın iradesi bu yönde gelişti. Halkın iradesine saygı gösteriyoruz, karşı çıkacak halimiz yok. Nasıl old? neden oldu, niye oldu diyecek halimiz yok. Daha sonra bunu ilgililerle değerlendireceğiz."

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu da açıklamasında "Milletin iradesine saygılıyız. Türk Milleti'nin tercihinin başımızın üstünde yeri vardır' dedi. 

'ERKEN SEÇİM BU ÜLKEYE İHANETTİR'
MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu: Demokratik bir ortamda, huzur içerisinde bir seçim gerçekleşmiştir. Bir demokrasi sınavı verilmiştir. Seçimlerin neticesinde Ekrem İmamoğlu kazanmıştır. Ülkemiz için, İstanbulumuz için, istanbullular için hayırlı olsun. İmamoğlu'nun bundan sonra İstanbul nasıl hizmet edeceğinin hesabını yapması lazım. Durum bu dur.  Bir de konuşulmaması gereken en önemli şeylerden bir tanesi de erken seçimdir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin söylediği gibi erken seçim istemek bu ülkeye ihanet etmektir. Ülkenin sıkıntılarını bir an önce öne alıp, dört yıl içinde çözüm için çalışmaya başlamak gerekmektedir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.