Dolar 32,5662
%0.08
Euro 34,9973
%0.48
Altın 2.431,200
%0.33
Bist-100 9.777,00
%0.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'de 'Yıldırım' kavga

MHP İzmir'de 'Yıldırım' kavga

MHP İzmir il yöneticisi Sayit Şanlı, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı AK Partili Binali Yıldırım'ı isim vermeden sosyal medyadan, “Cin Ali ‘misin Bin Ali misin Yeter ulan artık. Ağzınızdan çıkanı kulağınız bir duysun artık. Sabır taşı çatlamak üzere bilesiniz” paylaşımında bulundu. Bunun üzerine İl Başkanı Veysel Şahin, "Kimse Genel Merkez politikalarına uymayan açıklama yapma hakkına sahip değildir, ya ülkücüsündür ya değilsindir” dedi. Şanlı’nın yanıtı gecikmedi. Şanlı, “Bizim MHP’ye olan aşkımızı ölçmeye geçmişiniz, Lidere olan sadakatimizi tartmaya tartınız yetmez. İşinize bakın" dedi. MHP İzmir'de 'Yıldırım' kavga

  • Ege Postası
  • 10.06.2019 - 10:39

EGEPOSTASI- Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı AK Partili Binali Yıldırım’ın Diyarbakır’da yaptığı açıklamalara tepki gösteren  MHP İzmir'de teşkilat başkanlığı görevinde de bulunan il yönetcisi Sayit Şanlı, "Cin Ali ‘misin,Bin Alimisin Yeter ulan artık. Ağzınızdan çıkanı kulağınız bir duysun artık. Biz “ÜLKÜCÜYÜZ”haksızlık karşısında Susan dilsiz şeytan değiliz...sabır taşı çatlamak üzere bilesiniz...." paylaşımında bulundu.

İL BAŞKANI ŞAHİN REST ÇEKTİ!

Şanlı'nın eleştirilerine isim vermeden sosyal medyadan yanıt veren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, "Son günlerde bazı arkadaşlarımızın sosyal medyada kime hizmet ettiği belli olmayan yazılar yazdığını görmekteyiz. Kimse Genel Merkez politikalarına uymayan açıklama yapma hakkına sahip değildir, ya Ülkücüsündür teşkilat kurallarına uyarsın, değilim diyorsan da istediğini yapmakta serbestsin. Biz düşmanın ok’una ve Genel Başkanımızın işaretine bakarız. Bu böyle biline..." dedi.

BİZİ ÖLÇMEYE TARTINIZ YETMEZ

Şahin'in resti üzerine ikinci bir paylaşımda bulunan Şanlı, "Şimdi şöyle bir düşündümde neler geldi aklıma neler. Muhterem Liderimize ağır eleştiriler yapılırken,hakaretler yapılırken hiç sesi çıkmayanlar,sesi çıkmadığı gibi de evininin balkonundan seyredenler,nerdeyse on ay boyunca Partimizin önünden dahi geçmeyenler,hatta bu yetmezmiş gibi bizi ve teşkilatımızı sıkıntı ya düşürenlerle birlikte olanlar bizi ve liderimize olan sadakatimizi sorgulamaya çalışıyor. Bizi bir tuzağa çekmeye çalışıyorlar. Buna sadece gülüyorum. 

Bizim MHP ye olan Aşkımızı ölçmeye geçmişiniz....

LİDERE olan sadakatimizi tartmaya tartınız (ÖMRÜNÜZ) yetmez....işinize bakın." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.