Dolar 32,5617
%0.15
Euro 34,8950
%0.67
Altın 2.433,710
%0.04
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir’de yeni üye atağı

MHP İzmir’de yeni üye atağı

MHP İzmir İl Teşkilatı’nın başlattığı üye çalışmaları hızla sürüyor. İl Başkanı Necat Karataş, hedeflerinin mevcut üyelerle birlikte Şubat sonuna kadar 20 bin ilave üye kaydetmek olduğunu açıklayarak, Mart başında yeni üyelerin katılacağı büyük bir tören düzenleyeceklerini belirtti. Başkan Karataş, üye tanıtım törenine partilerinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de davet edeceklerini söyledi. MHP İzmir’de yeni üye atağı

  • Ege Postası
  • 25.12.2017 - 11:50

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Mahalle temsilciliklerini belirleme çalışmalarını tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) yeni üye katma çalışmaları da hızlandırıldı. İYİ Parti’nin kuruluş aşamasında başta İzmir İl eski Başkanı Müsavat Dervişoğlu olmak üzere partilerinde gerçekleşen ayrılmaların belirtildiği gibi yüksek oranda olmadığını belirten MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, bugüne kadar üzerinde fazla durmadıkları yeni üye yazılması çalışması başlattıklarını kaydetti.

HEDEF MEVCUTLARA İLAVETEN 20 BİN ÜYE

İl Başkanı Necat Karataş, İzmir genelinde başlattıkları üye seferberliği çalışması kapsamında Şubat sonuna kadar mevcut üyelerle birlikte 20 bin üyeyi hedeflediklerini söyledi. Mevcut üye sayılarının 20 bine yakın olduğunu dile getiren Başkan Karataş, “Son altı ayda MHP’ye katılan üye sayısı mevcut üyelere ilaveten 20 bin olacak" dedi. 

YENİ ÜYE KAYITLARI KURULTAYA KADAR SÜRECEK

İzmir’in tüm mahallelerinde mahalle temsilcilerini tespit etme çalışmalarını tamamladıklarını ve yeni üye çalışması başlattıklarını dile getiren İl Başkanı Karataş, dün Bayraklı mahalle temsilcileriyle kahvaltıda buluştu. Toplantıda yüzü aşkın yeni üyeye rozetleri takılırken Başkan Necat Karataş, parti kurultaylarının gerçekleşeceği 18 Mart öncesine kadar İzmir genelinde başlattıkları yeni üye kayıtlarının süreceğini belirtti.

OCAKTA İLÇELERDE ÜYE KATILIM ORGANİZASYONLARI GERÇEKLEŞECEK

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Ocak ayı içerisinde önce büyük ilçeler olmak üzere üye katılım organizasyonları gerçekleştireceklerini, küçük ilçelerde de birkaç ilçenin birleşeceği toplantılar yapacaklarını dile getirerek, Mart başında ise tüm yeni ve mevcut üyelerin katılacağı büyük bir tören düzenleyeceklerini söyledi. Başkan Necat Karataş, büyük bir salonda gerçekleştirecekleri törene partilerinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de davet edeceklerini, programında bir aksilik olmaması durumunda MHP Lideri Bahçeli’nin de törene katılacağını belirtti.

MART BAŞINDA YENİ ÜYELERLE TEŞEKKÜR TÖRENİ DÜZENLENECEK

Başkan Karataş, “Ocak ayı içerisinde üye katılım organizasyonlarımız başlayacak. Büyük ilçelerimizin her birinde ayrı ayrı toplantılar yapacağız. Küçük ilçelerde organizasyonlar bir arada olacak. En sonunda katılımın tamamını deklere edeceğiz. Merkezde nihai bir katılım organizasyonu yapacağız. Nihai üye katılım organizasyonu törenimizi Şubat sonu Mart başı gibi planlıyoruz. 18 Mart 2018’de kurultayımız var. Bu tören Kurultayımızdan önce olacak. Yani ilçelerdeki törenler bittikten sonra büyük bir salonda tüm yeni üyelerimizle birlikte bir teşekkür töreni düzenleyeceğiz. Bu törenimize sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi de davet edeceğiz. Finali Liderimiz Bahçeli ile yapmayı istiyoruz” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.